Voracova ja Aojama Washingtonissa juhlivat nimikettä kaksinpelissä

kolmekymmentäkolme Voracova odottaa laajentamista keräämisen pokaaleja vuodesta 2014, jolloin viimeinen riemuitsi Osakassa vain Aojamaovou. Tänä vuonna voitti Aucklandin lähellä, mutta viimeinen ottelu Hollannin Demi Schuursin kanssa, mutta epäonnistui. Kanssa Aojamaovou jonka kanssa se muodostunut Washington, toinen kylvetään parin finaalissa ei epäröinyt jälkeen tunnin pelata muuttui toisen ottelupisteeseen.

Maanantain painos deblového maailman ranking Voracova ensimmäistä kertaa urallaan siirtyvät kolmekymppinen.

< p> Saksalainen tenniksen lahjakkuus Alexander Zverev lähti Washingtonin puolelle viidennen kauden aikana. Puolivalmisteiden viides sijoittaja voitti japanilainen turnaus Keie Nišikori 6: 3, 6: 4.Ensimmäinen otsikko Yhdysvaltojen betonit ovat kahdenkymmenen Zverev leikkii Etelä-Afrikkalainen Kevin Anderson, joka tyrmäsi sama tulos amerikkalaisen Jack sukka.

“Peli tuli minulle täydellisesti. Olen pelannut hyvin perustasosta, hyvin returnoval. Selvä, pidin arkistointi “nauttivat Zverev, jotka hakkasivat Nišikoriho 64 minuuttia. Vastaan ​​Anderson, joka on vähitellen palaamassa eliitin jälkeen terveysongelmia ja syksyllä tikkaat, pyrkii viides otsikko urallaan. Tänä vuonna hän voitti Montpellier, Münchenissä ja Rooma.

Naisten otsikko pelaavat Julia Görges että Saksan semifinaali onnistui třísetovou taistelu Andrea Petkovic, ja Ekaterina Makarova.Venäläinen tennispelaaja voitti kolme sarjaa yli ranskalainen OCÉANE DODIN.

rotkoja perhe yrittää murtaa kirouksen finaaliin. Häntä on aina voitettu edellisistä viidestä ottelusta, joista kaksi on tänä vuonna. Toinen ja vielä viimeinen voitto voitti vuonna 2011 Stuttgartissa. Makarov on lopullisessa kolme ja puoli vuotta, hän myös pelaavat kolmannen otsikko uransa.

Kohlschreiber sulkea Kitzbuehel < / h3>

Saksan tennispelaaja Philipp Kohlschreiber voitti toisen kerran urallaan hiekkakenttä turnauksen Kitzbuehel. Jiří Veselýn joukkue 2.polkupyörää, joka Itävallan talviurheilukeskus pitkäikäisiä, hävisi viimeisessä Portugalin João Sousa 6: 3, 6: 4 ja voitti kahdeksannen otsikko uransa. Koti

kolmekymmentäkolme Kohlschreiber, joka viime viikolla skrečoval välieriin Hampurissa lihasvaurion vuoksi hän pelasi Itävallassa ilman ongelmia.

Finaalissa hän meni taas jokainen ensimmäinen kytkentä Sousa, Saksan tennispelaaja mutta menetys arkistointi aina vastasi välittömästi taukoja ja alle tunti ja puoli kääntyi ensimmäisen ottelun pistettä.

hänen kokoelma pokaaleja levitä Kohlschreiber yli vuosi, viimeksi hän iloitsi Münchenissä toukokuussa 2016.Kitzbühel, hän voitti ensimmäisen tittelin 2015.

Meksikossa hallitsi Querrey

Turnauksen voittaja Los Cabos Amerikkalainen Sam Querrey, joka voitti Australian Thanasi Kokkinakis finaalissa. Yläpuolella välierässä valloittaja kylvetään ykkönen Tomáš Berdych oli 6: 3, 3: 6, 6: 2 ja voitti jo toisena vuonna Meksikossa. Maaliskuussa hän riemuitsi Acapulco jälkeen lopullinen voittaa espanjalainen Rafael Nadal.

“Luulen tässä liikkeessä”, vitsaili toinen ympätty Querrey kuinka hän oli tekemässä Meksikossa. Kaksikymmentäyhdeksän amerikkalainen, joka on alle kuukausi murtaa välieriin Wimbledonissa, voitti kymmenennen voiton kaksinpelissä ATP kiertueella.Kahdeksan vuotta nuorempi Kokkinakis, joka pelasi ensimmäisen finaalin uransa, voitti toisen ottelun toisiaan.

Näppäimet ja Vandewegheová pelaavat Stanfordin kolmannella otsikko

lopullinen naisten turnaus Stanfordin tulee Yhdysvaltojen miehitystä. Kolmas kylvetään Madison Keys puoliksi voitti turnauksen johtaja ja Wimbledonin mestari Espanjan Garbiñe Muguruza 6: 3, 6: toinen Hänen kilpailija taistelussa otsikko on Coco Vandeweghe, joka Stanfordin pelaavat finaalissa uudelleen viiden vuoden kuluttua.

Vandewegheovou odottaa kolmannen amerikkalaisen kaksintaistelu turnauksen toisen kierroksen jälkeen tippuu Nicole Gibbs ja semifinaali voittaja sujuvasti yli Catherine Bellis.Kahdeksantoista Slayer Petra Kvitova ja puolivälieriin voitti 6: 3, 6: 1.

2012 Vandewegheová sortunut finaalissa Serena Williams, kaksi enemmän mahdollisuuksia voittaa otsikko WTA piiri on muuttunut. Vuonna 2014 ja 2016 hallitsevat ruoho turnauksen Hertogenboschin Stanford pyrkii kolmannen voiton avaimina.

Se riitti alle tunnin etukäteen Muguruzaovou. “Mielestäni se oli parasta suorituskykyä kaudella. Se on ollut käynnissä alusta loppuun ottelun “, sanoi amerikkalainen, joka jäi kaksi kuukautta kauden alussa ranteen leikkauksen vuoksi.Kanssa Vandewegheovou soittaa ensin.

Safranek viimeksi Putosi Liberec semis

viimeinen Tsekin edustaja singleä tennis haastaja Liberecissä Vaclav Safranek päättynyt Ještědem sama kuin viime vuonna porteilla lopullisen. Kaksikymmentäkolme Böömin, ja vielä tarkemmin sanottuna 204. paikka rankingissa, voitti nykypäivän semifinaali Svijany auki 6: 1, 2: 6, 3: 6 brasilialaisia ​​Guilhermemu Clezar. Koti

“Ensimmäisessä joukossa olin perustuu täysin kaikki, mutta vastustajani on tottunut minun peliin. Aloitin tekemään enemmän vahinkoja ja kolmas sarja tuli 3: 3, virheet ja vioittuneet kommentit. Mutta olen onnellinen.Onnistuin puolustamaan viime vuoden pisteitä “, sanoo Associate CTK Safranek, joka valmistautuu karsinnat Grand Slam US Open.

Clezar tittelistä yhteentörmäys sunnuntaina neljännen siemenineen Pedro Sousa Portugali, joka on tällä hetkellä Liberec ei ole menettänyt set.