Unibet bonus – aloitusbonus uusille pelaajille

unibet bónusz Jokainen vedonvälittäjä Unibetin uusi käyttäjä voi odottaa saavansa erittäin attraktiivisen tervetuliaisbonuksen, yhden parhaista, joita tällä hetkellä tarjotaan vedonvälittäjien maailmassa. Unibetin bonuksen toimintaperiaate on erittäin yksinkertainen. Asetat ensimmäisen vetosi. Jos se osoittautuu voitokkaaksi, sinun pitäisi iloita. Voitit vedonvälittäjältä ja voit heti tehdä maksumääräyksen rahojen kotiuttamiseksi. Jos sen sijaan hävisit ensimmäisen vetosi, silloin vedonvälittäjä Unibet palauttaa sinulle panostetut rahat kokonaisuudessaan. Se on niin sanottu Unibet “Cash back” bonus.

Seuraavissa vedonlyönneissä voitetut rahat voit kotiuttaa kuitenkin vasta tietyillä ehdoilla. Sinun täytyy lyödä vetoa bonuksena saamallasi summalla kuusi kertaa vähintään kertoimella 1,4. Muihin vedonvälittäjiin verrattuna ehdot ovat erittäin edulliset. Useamman kerran olen nähnyt 12-kertaisen bonuksen kierrätysehdon. Se on jo hieman liikaa.
Miten bonuksen saa?

OTA UNIBET BONUS – JOPA 100€
– rekisteröidy täällä Unibet-palveluun
– Varmista, että rekisteröitymislomakkeessa kenttä ”Haluan saada tarjouksia, bonuksia, uutisia ja kampanjatarjouksia.” on merkitty
– tee ensimmäinen talletuksesi
– aseta ensimmäisen vetosi
– jos asetettu veto osoittautuu hävinneeksi, Unibet ( aivan kuten Betclic ) palauttaa Sinulle 100 % ensimmäisestä vedonlyönnistä

Tärkeää on se tosiasia, että ensimmäisen vedon voit asettaa sekä ennen ottelua olevalla kertoimella sekä myös live-vedonlyönnissä.

Arviointimme Unibetin bonuksesta: attraktiivinen Unibet bonus, selkeät ja hyvät ehdot. Valtaisana etuna on pidettävä erinomaista bonusrahojen kierrätysehtoa, koska se on vain 6 x @1,40.
Meille ei jää enää mitään muuta kuin kehottaa teitä käyttämään Unibetin bonusta ja toivottaa rahojen maksumääräysoption usein toistuvaa käyttöä.

 

Unibet bonus – aloitusbonus uusille pelaajille 5.00/5 (100.00%) 1 vote