Bet 365

Bet365 SuomiVedonvälittäjän valinta, josta tulee meidän ensisijainen urheiluvedonlyöntien asettamispaikka, ei ole lainkaan helppoa. Yhtä tärkeä kertoimien korkeuden ja tarjottujen otteluiden kanssa on myös vedonvälittäjän uskottavuus, tekninen tuki sekä rahojen maksu- ja nostomenetelmät. Meidän on ymmärrettävä, että me annamme rahat yritykselle, joka on kaukana asuinpaikastamme, ja samalla meidän on oltava täysin tietoisia siitä, että rahamme ovat turvallisia eikä meitä uhkaa mitkään yllätykset.

Siksi valintani osui Bet365:een. Koska olen varsin epäluuloinen henkilö, testasin kaiken henkilökohtaisesti ennen kuin päätin tallettaa suuremman summan ja mielelläni jaan kokemukseni teidän kanssanne. Niinpä asia kerrallaan.
Itse rekisteröityminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Kun olin syöttänyt henkilötiedot ja sähköpostiosoitteen, tili perustettiin välittömästi. Minun oli vielä annettava sähköpostiosoitteeseeni lähetetty koodi ja kaikki oli jo valmista. Uutena pelaajana minulla oli oikeus ns. ”tervetuliaisbonukseen”.

Nyt oli tarpeen ainoastaan tallettaa rahaa. Kaikista mahdollisista maksuvaihtoehdoista valitsin luottokortin. Mutta maksuehtoja on niin paljon, että jokainen löytää varmasti sellaisen, joka sopii hänelle parhaiten. 2 minuutin kuluttua minulla oli jo rahat Suomi Bet365-tilillä. Nyt voin asettaa ensimmäiset vedonlyönnit. Henkilökohtaisesti olen eniten kiinnostunut jalkapallosta ja jääkiekosta, mutta tarkistin uteliaisuudesta, millainen on muiden urheilulajien tarjonta. Ja sanon sen yhdellä sanalla – valtava. En koskaan ajatellut, että Bet365 voi tarjota niin paljon. En edes ajatellut sitä ennen kuin näin Bet365:ssä, että tietyissä urheilulajeissa voidaan yleensä lyödä vetoa. Päätin kuitenkin pysyä rakkaassa jalkapallossa. Enkä kadu.

Juuri niinä päivinä pelattiin Mestarienliigan otteluita ja onnistuin voittamaan muutamia vetoja. Valikoima oli yksinkertaisesti valtaisa. Minulla oli mahdollisuus asettaa veto maalien määrästä, kulmapotkuista, keltaisista korteista, sivurajaheitoista, absoluuttisesti kaikesta. Seuraava miellyttävä yllätys. Yhdellä sanalla – onnistuin. Voitin hieman rahaa.

Nyt voin testata rahojen nostoa Bet365-tililtä. Olin hieman epävarma tästä toimenpiteestä. Olin lukenut Internetistä epärehellisistä vedonvälittäjistä, joiden kohdalla rahan nostaminen viivästyy loputtomiin. Siksi tietyllä levottomuudella annoin ensimmäisen nostomääräyksen Bet365:ssä. Minulle ei ollut yllätys, kun minua pyydettiin lähettämään skannaukset henkilöllisyystodistuksestani ja osoitteeni dokumentoinnista. Tällainen menettely on erityisen tarpeellinen ja todistaa ainoastaan luotettavasta lähestymistavasta turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Lähetin välttämättömät skannaukset ja odotin seuraavia tapahtumia. Ja tässä seuraava miellyttävä yllätys. Jo seuraavana päivänä rahat olivat tililläni. Olin todella yllättynyt tästä asiasta ja siitä hetkestä lähtien tiesin jo yhden asian – Bet365 on minun paikkani urheiluvedonlyöntien asettamiseen.

Yhteenvetona Bet365:n suurimmat edut ovat mielestäni:
– ehdottomasti paras paneeli live-vetojen asettamiseen
– erittäin suuri urheiluvedonlyöntien valikoima
– erinomainen tervetuliaistarjous
– nopeat rahojen nostot

Onko mitään puutteita? Varmasti on. Esimerkiksi käyttöliittymä, joka pitää ”opetella”. Mutta niin suuren ottelumäärän kyseessä ollen, se ei ole vältettävissä. Sekä myös ajoittain melko hitaasti ”latautuva” sivusto. Mutta ovatko ne todella niin oleellisia asioita?

Rate this post