Toinen liiga: Budějovicen päällikkö menetti, Třinec pääsi heihin

voitto Třince päätti 48 minuuttia Ižvolt Silesians ja kiitos hänelle laajentaa lyömätön kotiin sarja seitsemän pelejä. Vieraileva Praha asukkaat kuitenkin huomattava ensimmäinen tappio alla uusi valmentaja ahkera että edellisillä johti voittoa yli Znojmon ja Ústí nad Labem.

Budweis vieraita Taborin taisteli ja selviytyi suurin mahdollisuus kotona 78 minuuttia, kun Nešický osui keppiin ja pysäytti Mršíč ampui portin Staněk. Tsekin Budejovice ja ulos osuus toiseksi piirtää peräkkäin ja yhteensä viiden viime peleissä vastustajan kentällä voitti yhdessä ottelussa.

Kolmantena on Opava joka puhallettu 5: 1 Olympia. Kuzmanovič voitti ensimmäisenä kahden ottelun jälkeen ilman voittoa kahdella maalilla.Taulukko Silesians on johtaa yksi piste ennen viidettä Pardubice ja yksi piste on myös jakautunut parilla johtava Tsekin Budejovice Třinec.

Pardubice kytketty kaksintaistelu Varnsdrof, mutta silti 57 minuuttia menettämättä 0: 2. Mutta kotimainen selviytyä ja lopulta päätti näiden voittoon kaksi minuuttia ennen loppua Piroch.

Sokolv voitettuaan Hradec Králové 1: 0 ja toinen osallistuja kilpailun viime kaudella, korkein Pribram. Ottelu päätyneet kotimaisten Adam Sevcik.

Sokolov teki voittomaalin vuonna 11. minuutti, kun Sevcik pää poikki Glaser hyvää käyttöä. Kotitalouden lähinnä jälkipuoliskolla puolustavan příbramskému suuria paineita, mutta maalivahti Belan teki hienoja säästää.Sokolov hyppäsi kymmenenneksi, Příbram pysyi viidennessä taulukossa.

Vítkovice luokasta Frýdek sidottu Hradec Ústí

Vítkovice puhallettu viime Frydek Mistek 5: 0, ja epätäydellinen taulukko saamiseksi liukua kaistaero viisi pistettä. Ostravans voitti kolmannen ottelun alla uusi valmentaja Ludevít Grmela.

voitto Vítkovic päättämä kaksi maalia Kucera, yksi osuma Mišinská lisätty, Mrazek ja Twardzik.