Lähde kahden hengen rangaistus, Shaquille O’Neal ja halata ref

1) Luis Suárezin räikeä tandem-rangaistus Lionel Messin kanssa sai meidät ajattelemaan epäsuoran rangaistuksen alkuperää. Ensimmäinen, joka on tallennettu televisioon, niin pitkälle kuin voimme sanoa, ei näytä olevan Johan Cruyffin, joka on yhtä kuuluisa kuin hänen spot-kick. Se ei edes näytä olevan Andre Pietersin ja Rik Coppensin pyrkimyksiä Belgiaan kesällä 1957. Ei, 1. toukokuuta 1957 Danny Blanchflower ja Jimmy McIlroy vetäytyivät kaksitahoisesta temputtamisesta Pohjois-Irlannissa 3-0 voitolla Portugali. Tämä on kuitenkin edelleen paras.

2) Maloja pushbikers, kaunis elokuvakappale Lontoon kuuden päivän aikana.

3) “Odotan tulossa Sixfieldsille jossain vaiheessa nähdä ottelun”.Shaquille O’Nealilla on parhaat toiveet Cobblersille (tämä spoileri on kaunista satunnetta: hän omistaa radioaseman Northamptonin puheenjohtajan Kelvin Thomasin kanssa). Facebook Twitter Pinterest

4) Koripallokultaa tässä jokaisen täydellisen pisteet NBA-dunk-kilpailussa 1984-2016 kerätään yhteen paikkaan; ja tämän vuoden kilpailusta täällä on täysi taistelu Minnesotan Zach LaVine ja Orlando’s Aaron Gordon välillä.

5) “Mikä on maan päällä Paul Farman ajattelu?” – mahdollisesti maalivahdin epäonnistumisesta vuoteen toistaiseksi. ..

6) Tunne rakkaus: pelaaja antaa erotuomarille pitkällisen halauksen, kun hän myöntää rangaistuksen Brasiliassa. Suosikit viime viikon blogista

1) Älä lyö itseäsi. Chilen Bryan Carrasco vetää näyttävästi epäluuloisen pelikokemuksen.Sisältää slo-mo- ja ääniefektejä, joilla lisätään hölynpölyä. Facebook Twitter Pinterest 2) British Movietone News juhlii vuosittain Bakers v Sweeps ottelun Waltham Cross vuonna 1962. Pathé on vastaava, Sweeps v teurastajat Brandenburgin vuonna 1935 paljon aikaa, mikä on joka on kuvattu “komedian jalkapallo-otteluksi”, on myös Hitlerin talviurheilurahastoon.

3) Promo-video energiajuomana persuadoi kasvaneet miehet yrittäen ajaa moottoripyörät ylös vuorella, joka on viihdyttävää jyrkät näyttävät tarvitsevan vinssin ylhäältä. Varoitus: asetettu äänihälyttävän, vinkumattoman, nu-metalin ääniraitoihin, mikä on todennäköisesti myös liian paljon energiajuomaa.

4) “Lumilautailun vetoaminen moderniin, onnelliseen ylöspäin liikkuvaan 16-35-vuotiaaseen on ollut selvää viime talvien rinteillä “.Toinen promo, tämä yksi lumilautailun keksijöistä, Tom Sims. Mutta mitä se on 1980-luvulla, kaikki Giorgio Moroder-esque soundtrack. Lumilautailija myös seisoi James Bondia tässä järjestyksessä A Viewista tappamaan. Facebook Twitter Pinterest

5) Kolmetoista vuotta sitten ja Aussiet nöyryyttävät Englannissa. Jalkapallo.

6) Klassisten saaliiden virtaus jatkuu Paul Collingwoodilla Australiaa ja Ben Stokesia vastaan ​​Etelä-Afrikkaa sekä klassisia sisävuoroja, Michael “The Finisher” Bevanin mahtava ajaa Australialle Länsi-Intiasta New Vuosi 1996.

Rate this post