Dortmund jatkaa ilman tuskaa. Hän voitti Augsburgissa ja on ensimmäinen taulukossa

Toinen Hoffenheim ja kolmas Bayern Munich kuitenkin ottivat ottelut vain sunnuntaina. Borussian lyijyä voidaan jälleen vähentää.

Augsburg, kaksi joukkuetta ottivat yhteen erinomainen nykyisessä muodossaan – viisi kotipeleissä ole menetetty, johtava Dortmund menetti vain piirtää kolmannella kierroksella. Suuria odotuksia ovat alkaneet tavata pelaajia ensimmäisen minuutin aikana.

Tulos avattiin jo vuonna 4. minuutti, plus viileä tapa Andrij Jarmolenko. Ukrainan laituri Borussia kulman, mutta toimi pienessä kalkki pallo ja voimakas vastustaja footer poltettu kaiken tieltään. Kotimaan vastasi seitsemän minuuttia myöhemmin, kun hän juoksi kohti hänen rajat ja pää Caiuby voitti maalivahti Bürkiho.

johtaja taulukon otti johdon takaisin 23 minuutissa.Jarmolenko siirsi pallon Kagawaan, ja Hitze selvitti älykkään kaaren. Shinji Kagawa hänen 38th tavoite ylitti Šindžiho Okazakin ja tuli historiallisesti paras Japanin maalintekijä Saksan alkuun jako. Kymmenen minuuttia ennen loppua vieraat voivat lisätä johtoa, mutta paras Bundesliigan ampuja Aubameyang nukke dloubáčkem klo Hitze epäonnistuneet.

Dortmund voitti seitsemän pelejä 19 pistettä pistemäärällä 21: 2, mikä on seuran ennätys.

Mönchengladbach ottelun Hannoverin alkoi kymmenen minuuttia myöhässä, koska ruuhkat matkalla vierasjoukkueen stadionin. Ginter-fanit juhlivat 6 – 0 -maalia.Neljä minuuttia myöhemmin, mutta pää verrattuna paras maalintekijä Martin Harnik joukkue.

kolme pistettä kotiin rangaistus päätti Thorgan Hazard asetettuun aikaan jälkipuoliskolla. Hannover alokas edelleen kuppiin kiskot, joita liikkui kolme pistettä ja Mönchengladbach.

Stuttgart Frankfurt melkein onnistui pitch täydellinen käännös. Kun he palasivat kotiin juuri ennen taukoa eteenpäin ansiosta Rebic, mutta 61. minuutilla tuli yksi vertailu Teroddeho.

ratkaiseva hetki tuli muutaman minuutin kuluttua Tasoitusmaali. Home Falette keskeytti pelkkä mahdollisuus vielä hinnalla punaisen kortin ja tuomari Felix Brych myös määräsi rangaistuspotkun hyväksi Stuttgart.Kuultuaan videota hän muisti rangaistuksen, koska foul tuli ison kalkin edessä. Kotimaassa, jopa kymmenen, he loivat tilaisuuden voittaa. Kaksi prosentin mahdollisuuksia ottelun lopussa oli edelleen maalivahdin Zieler, mutta lopulta luovuttu neljännen minuutin perustamisesta fantastisten Shepherd Haller-saksojen jälkeen.