De Bruyne päätti. City voitti Chelsean ja on edelleen Englannin liigan johtaja

Manchester City Valioliigan neljännen kerran peräkkäin neinkasoval, myös hän onnistui pisteet seitsemäntoista upea tavoitteita.

Stamford Bridgeen alkupuoliskolla ei ollut paljon kiinnostavaa. Ainoa vakava mahdollisuudet hän oli juuri ennen lähtöä vierailevien kopit Fernandinho, mutta hänen puskunsa Courtois vyboxoval. Ensimmäisen teoksen päätapahtuma oli Álvar Moratan pakko vuorottelu. Top Gun “Blues” joutui vetäytymään vamman vuonna 35. minuutti, korvattu Willian.

Tauon jälkeen vähitellen otti ohjakset ottelun osastoilla Pepa Guardiola. Sterling aamulla ja lensi rinnalla toinen tavoite ei kuulunut vaikka lupaava merkki David Silva. 67. minuutilla Citizens sai vapaapotkun.Gabriel Jesus iski De Bruynemia ja ampui maanmiehensä Chelseassa. Belgian keskikenttäpelaaja sijoitettiin yhdeksän viimeisen yhdentoista osumia takaapäin suuri kalkkia.

Viisi minuuttia ennen loppua hän voisi vakuuttaa joukkueensa kolme pistettä Gabriel Jesus, mutta taitava volley vyhlavičkoval maalilinjan Rüdiger. Pelaajat Chelsea menetti toistaiseksi tällä liigan kotikentällään kahdeksan pistettä, mikä on kaksi enemmän kuin koko viime vuoden yhdessä.

Lauantaina menestynyt muita Manchester United teki neljä maalia verkossa avuton Crystal Palace, voitto 4: 0 juhlisti myös Tottenhamia Huddersfieldia vastaan.

Ensimmäinen Manchester United tavoite ottelun alkua oli suurin rahoittaja Marcus Eeva Taimela.Nuoret Englanti edustaja käsitellä eroon puolustamiseen Ward ja löysi ihanteellisen paikan Juan Mata, joka tyhjennetään pallon täsmälleen maalitolppa. Marouane Fellaini lisäsi johdoksi jo 2 – 0 -johtoon 36 minuutin pelin jälkeen. Belgian keskikenttäpelaaja sijoitettiin hänen toinen liigan tavoite uudenvuoden kompensoivat siten hänen pisteytystä osuus edellisen kahden kauden yhdistettynä.

Fellaini Pian tauon sijoitettiin toinen maali ottelussa, tällä kertaa hänen päänsä riitti ohjaamaan terävän Rashfordův maalin. Lopuksi säädettiin 4: 0 Romelu Lukaku ja seitsemän tarkkoja toimenpiteitä itsenäistyi johdossa maalintekijäksi.

Crystal Palace kokee pelottavia tuloa kauden.Seitsemässä peleissä eivät saaneet yhtään pistettä, se silti voinut pisteet, kun he olivat saaneet seitsemäntoista.

Tottenham päätti tuloksesta ottelun aikana kaksikymmentäkolme minuuttia ensimmäisen näytöksen. Ensimmäiset kaksi lakkoa osui nopean vastahyökkäyksen kotiin. Ensimmäinen 9 minuuttia Kane onnistui henkilökohtaisella kaksintaistelu puolet kentän ja erillinen vuoto loppui obstřelením maalivahti Lössl. Seitsemän minuuttia myöhemmin, kun saman toimen Eriksenově onnistunut Davies.

Kolmantena tavoitteena lisättiin 23 minuuttia laukauksen sijoitettu placírkou Kane uudelleen. Englanninkielinen ampuja teki uransa menestynein kuukausi, kun hän teki 13 maalia kaikkien syyskuun otteluissa.Samaan aikaan kuin ensimmäinen pelaaja vuodesta 1997, sijoitti kahta tai useampaa maalia kolmessa liigasarjassa.

Samanlainen bitti, joka oli viimeisen kerran 20 vuotta sitten Denise Bergkampia Arsenalin jerseyissa. Toisella puoliskolla ei ollut enää mahdollisuuksia nähdä, mutta Tottenham löi taas. Juuri sinä aikana suljettu 4: 0 päällekkäin irtautuneen Moussa Sissoko.

Pelaajat West Brom voitti kotonaan vastaan ​​Watford kolmen minuutin kuluttua ensimmäisestä puoli kahden maalin johtoon, kun hän osui Rondón ja Evans. Mutta hän laski kolmannen liigavoitonsa Doucouré-kaudella ennen puoliaikaa ja laittoi pallon viidennelle minuutilla Richarlisonin pään kanssa.Watford on lisännyt viidettä sijaa huolimatta siitä, että monet hänen kilpailijoistaan ​​ovat edelleen hyviä.