Bet365 online sport fogadás

bet365 online sport fogadásEgy másik tiszta lap, és legfontosabb egy másik győzelem Southamptontól. Victor Wanyama elkerülhetetlen küldeménye az 54. percben azt jelentette, hogy ellen kellett állniuk a West Ham United nyomásának, de a Ronald Koeman csapatának újraindulása az év bet365 online sport fogadás fordulója óta nem mutatkozik a Maya Yoshida korai céljának köszönhetően.

Ez a győzelem 13 pontot tett az elmúlt 15-ből, és hirtelen egy hat-hat hely Southamptontól.Még mindig nem fogadták el, mióta Fraser Forster visszavágult a Watford elleni mérkőzésekkel szemben öt évvel ezelőtt, és Jack Butlandnak, aki Joe Hart-rel versenyzett az Anglia No1 pólusán, a szentek tartója biztosan birkózott vissza a számításba. -0 West Ham United: Premier League – ahogy ez megtörtént További információk

Koeman azt mondta Forster: “A kapus nagy bet365 online sport fogadás megérdemelt, de a csapat mutatott szellem és példa arra, hogyan kell megvédeni 11 ellen 10 Nagyon sok volt a keresztezésük, a lövések a dobozon kívül voltak, de kényelmesen éreztem magam, hogy ma védelmeztük. “Slaven Bilic csalódott volt a csapata képtelen volt elég erősen fenyegetni Forstert és egy másik lassú startot, amely végül meghatározta a verseny. A West Ham menedzsere így nyilatkozott: “A játék háromnegyede jobb csapat voltunk.De jobb volt az első 10-15 percben, és sokat segítettünk nekik. Nekik is hitelt kell adnunk nekik, jól védekeztek. Igazán csalódott vagyok – nagyszerű lehetőség volt számunkra, és nem kellett volna így vesztegetnünk. “Jermain Defoe 89. percben bet365 online sport fogadás sztrájkol a Sunderland-nél, hogy felhívja Liverpoolot Tovább…

érdemes várni. Jordy Clasie eltalálta a sarokba a bal oldalon, és a labdát Wanyama kapta az ellenkező oldalon. Egy áthaladó háromszög José Fonte és Sadio Mané mellett alakultak ki, mielőtt Wanyama egy alacsony labdát táplált a hat yardos doboz felé. Volt egy kis eltérés, de Yoshida volt a kezében, hogy hazavigye a közelről.

Később fél órát vett igénybe a West Ham, hogy csak a Forster számára bet365 online sport fogadás mutasson ki célt hogy megtagadja a Winston Reidet öt yardról.Ez volt a legközelebb. Reid egy Dimitri Payet sarkára nézett, közeledik a félidőben, és Forster 6 perccel a második félidőben megtagadta az Enner Valencia-ot, de amikor Wanyama hülyén átszaladt a Payeten, később egy piros lapot kapva, a kezdeményezést nagyon odaadták a látogatóknak.

A kenyai nagyszerű munkát végzett, hogy nyugodtan megtartsa a West Ham csendes játékosait, de miután elvesztette a labda irányítását, szintén elvesztette a fejét, és szükségtelenül hátra fordult. Nem volt rosszindulat, de minden bizonnyal gondatlan volt, és Payet szerencséje volt, hogy súlyos sérülés nélkül menekülhessen.

“Nem bánom a csúszást” – mondta Bilic. “Amikor játszottam, ez nagy része volt a játékomnak – tetszik nekem, amikor világos és becsületes és tisztességes a labdán.De nekem, amint a második szakasz a kihívásba kerül, nagyon jó okot ad a játékvezetőknek. Nincs semmi bet365 online sport fogadás értelme a második szakasznak, és nem volt megfontolt. “Koeman azt hitte, hogy durva, de nem kritizálná Mark Clattenburgot, aki” az egyik legjobb játékvezető “. Koeman még mindig Wanyama-val ül, és megvitatja a kampány harmadik elbocsátását. “Ez nem jó, mert meg kell tanulnod a hibákat. Victornal fogok beszélni. Nem volt játék után, mert mindenki annyira boldog volt az eredményért. “Tíz perccel Southampton után 10 emberre csökkent, Shane Long könnyebben meg tudta könnyíteni életét, amikor James Collins rosszul ítélte meg egy hosszú labdát, de lerázta a lövését.

Ettől a pillanattól kezdve a West Ham nyomása könyörtelen volt, de Southampton blokádja továbbra sem volt áthatolhatatlan.Alex Song kétszeresen tágra emelkedett, Emmanuel Emenike debütált a padról, elindult a célponttól és Valencia erőfeszítéseit blokkolta Carroll. Southampton még mindig erőteljes erőt gyakorolt ​​a támadásra, Charlie Austin pedig három percet az Oriol Romeu táplálta. Koeman azt mondta: “Még 10 emberig is volt a legjobb esélyünk a pontszámra.”

Rate this post