Andy Murray voittaa kun Rafael Nadal ja Stan Wawrinka kutsuvat Cincinnati Heatissa

Rafael Nadal ja Stan Wawrinka, kaksi muuta Yhdysvaltain avoimen lämmittelytapahtuman päälaskuttajia, putosivat nuoriin aseisiin kuumalla ja höyryllä päivällä Ohiossa sijaitsevissa kovissa kentissä.

Murray , joka puristi hänen oikeaan olkapäällään menemällä varhain alas reittiä 3-2 ensimmäiseen joukkoon, pian ryntäsi keskittymään ja voitti neljä peliä peräkkäin matkalla 6-3, 6-2 voittoon. Andy Murray voittaa Juan Martín del Potron voittaakseen toisen olympiakulman Lue lisää

Näyttäen hänen häikäisevän valikoiman laukauksia ja merkittävää oikeudellista kattavuutta, olympiavoittaja pidensi voittoputkensa 20: ksi 600-vuotisella uralla voitollaan ATP Tour .Scot sanoi rikkoontuessaan heti elintärkeää.

“Se oli iso, ilmeisesti”, Murray, jonka juoksu sisältää voittavan Wimbledon, sanoi. “Kun pelaat isoja palvelimia vastaan, heillä on taipumus olla eturivinhaltijoita, joten minulle voin saada tauon takaisin heti oli avain ja se sai vauhtia takaisin.”

Nadal, kolmas siementä, joka osoittaa väsymystä seuraavaksi kiireinen olympiaohjelma, joka sisälsi kultamitalin miesten kaksinpeleissä, oli askel tahtiin ja maksoi hinta 19-vuotiaalle Kroatian Kroatian Borna Coricille, joka saavutti viimeiset kahdeksan ottelussa 6-1, 6-3 voitto.

Muualla Grigor Dimitrov poisti hitaasti Wawrinkaa, Bulgariasta, joka teki suurimman osan yhden palan palvelusta toista siementä vastaan ​​jokaisessa joukossa voittamaan 6-4, 6-4 ja varannut laiturinsa

Australian Bernard Tomic, 23, kierretty vielä toisen järkytys 7-6 (7-1), 7-6 (7-5) voitto viidennen siemen Kei Nishikori Japanin , joka oli voittanut pronssi-ottelun Riossa Nadalissa.Tomicin seuraava tehtävä on Murray vastaan, jolla on 4-0 ennätyksestä päähän kohtaamisesta Australian kanssa.

Coric edisti ensimmäistä ATP Masters-neljännesfinaaliaan, joka dominoi Nadalia karsimalla 10 suorat pelit avattavaksi ja johtaa 4-0 toisessa. Nadal sai hoitoa vasemman ranteen jälkeen ensimmäisen joukon jälkeen ja jatkoi taistelua.

“Se oli uskomaton ottelu minun puolellani. Mielestäni hän ei pelannut parhaita tennistään “, kertoi Coric, joka voitti nuoremman US Open -mestaruuden vuonna 2013. Espanjalainen nousi loppuun, ennen kuin helpottunut Coric sulki sen toisella ottelupisteellään, jolla oli taitava voittaja. Andy Murray ja Mónica Puig näyttävät Olympic refuseniksille mitä he jättivät Lue lisää

“Ajattelin:” Rafa epäilee, en voi voittaa “, hän sanoi Nadalin taistelusta.Seuraavaksi Coric on hänen maanmiehensä Marin Cilic, joka hävitti Tomas Berdychin, tšekkiläisen No6-siementen, kolmessa sarjassa. Dimitrov, 25, joka on kamppaillut johdonmukaisuuden puolesta, juonsi hänen suorituskykyään kaksoiskumppaneitaan vastaan , Wawrinka. “Tarvitsen sellaisia ​​otteluita”, Dimitrov sanoi. “Tarvitsen 10 tai 12 muuta ottelua ylläpitämään tätä tasoa ja lähettämään lausunto paitsi minulle, mutta kaikille.” Bulgarian tulee seuraavaksi amerikkalaiselle Steve Johnsonille, joka pelasti neljä asettaa seitsemännen siementen Jo-Wilfried Tsongan yli 6-3, 7-6 (8-6).

Rate this post