Yhdeksän miestä maailman pyöräilymestaruuskisoille Richmondissa. Kuusi tulee

Verrattuna Espanjan mestaruuden Ponferrada Checa on kaksinkertainen joukko pyöräilijöitä. Vuosi sitten se edusti trio Zdeněk Štybar, Peter Vakoč, Jan Barta, kuten Leopold König väsymisen takia kun Tour de France anteeksi.

Tällä kertaa tšekit pitävät kymmenennen sijalla Maailman Tourin maissa, mikä takaa kuusi miestä aloittaakseen. Kymmenen sijoitusta maissa ne voivat sijoittaa enintään yhdeksän, mutta Tšekki piti olla enemmän ratsastajat pisteytys World Tour (tänä vuonna vain Stybar, König ja Kreuziger), tai olisi yläpuolella luokitukset Euroopan Tour maissa.

Richmondin maajoukkueen sijaan hän oli jo luvannut Tšekin mestariyhdistyksen ja kansallisen cupin johtajan. Vuoden suorituskykyä varten nimettiin seitsemän pyöräilijää

Laajemmassa lausunnossaan mainittu valtakunnallinen valmentaja Tomas Konecny ​​ja Marian Stetina -yhdistyksen puheenjohtaja, seuraavat yhdeksän kuljettajat:

Naiset ovat etukäteen nimetty tehdas Martina Sáblíková ja Susan Neckářová.

Nyt Richmondin aikakokeet ovat erittäin tärkeitä, kun aloitetaan lymfaattisten pelien aloittaminen Rio 2016: ssa. Suora nimittäminen Rioon, jolla varmistetaan ensimmäiset kymmenen miestä ja kymmenestä naisesta.

Kiintiö olympialaisten rankingissa maantieajo, valitse World Tour ja European Tourin kauden lopussa 2015. todellisen kilpailun miesten jalansijaa 6. ja 15. finaalipaikan sijoitukset World Tour varmasti neljä pyöräilijöitä olympiakisojen alkupuolella, kun taas joukkueet 1: stä 5: een. He voivat sijoittaa viisi paikan päällä. (Olympialaiset ovat vertailukelpoisia verrattuna MM-kisaan).

Tämän vuoden Richmondin mestaruus on edelleen täysi kuukausi, lopullisessa nimityspäätöksessä nykyisessä muodossa. “Mutta myös siksi, että viisumit ovat laajemmat, on ilmoitettu nimityksestä nyt”, sanoi liittovaltion Stetinan presidentti.

Circuits Profile Richmond todennäköisesti kohtaavat klasikářům. “Joukkueen johtaja olisi Zdenek Stybar,” valmentaja Tomas Konecny ​​sanoo. “Menestyksen mahdollisuus ei ole hieno ja mestaruus haluaa käydä kaiken seuraavan koulutuksen.”

Kuitenkin, jos aloitimme kaiken paremman tšekkiläisen ratsastajan, maajoukkueelle tarjoamme lisää “pelivalikoimia”, joita voidaan käyttää nykyisen kilpailutilanteen avulla.

 

Rate this post