Sam Vokes osuu voittajaa Hullia pitääkseen Burnleyn promootion metsästyksessä

Hullin manageri Steve Bruce vaati, ettei Burningin voiton jälkeen Turf Moor siirtänyt kotisivua yhden pisteen hänen mestaruusjohtajistaan ​​ja toisella sijainneesta Middlesbroughista, joka jäljittää Tigersin maalieroa vedon jälkeen Blackburnissa.

Sam Vokes teki 77. minuutin voiton – kolmannen maalin neljä peliä – Claretsin lyömätön jatko seitsemälle ottelulle. Mutta Bruce sanoi: “Olemme vielä yläosassa, joten meidän on vain keskityttävä siihen, luulisin. Siirrytään seuraavaan peliin nyt ja yritetään saada toinen voittojoki. Liverpoolin 2-2 Sunderland, Tottenham 1-0 Watford: kellotaulu – kuten se tapahtui Lue lisää

“Olosuhteet olivat kauheita tänään, ja kun on niin, yksi virhe aina maksaa sinulle.Valitettavasti täällä olemme tehneet virheen, ja olemme menettäneet pelin. En usko, että ansaitsemme menettää, varsinkin kun katsot toisen puoliskon suorituskykyä.

“Me veimme hienoja mahdollisuuksia, mutta ehkäpä me vain menettäisimme tuon tappajaisen vaiston tavoitteen edessä tarve. Olemme pelanneet hyvin vaikeissa olosuhteissa. On ollut tilaisuus jättää meidät luomaan vähän päivänvaloa huipulla, mutta en voinut vikaa pelaajia. “Johtaja lisäsi:” Oli paljon sydäntä ja pyrin siellä, ja kahdesta huippuluokan joukkuetta . ”

Se vastusti peliä, kun Burnley hyökkäsi 77. minuutilla, kliinisten Vokes-kohteliaisuuksien vuoksi.Hän löi kotiin kahdeksannen maalinsä, kun Allan McGregor pystyi pelkäämään Joey Bartonista, ja se osoittautui voittajaksi, kun isännät näkivät ottelun. Burnley johtaja Sean Dyche, joka allekirjoitti sopimuksen perjantaina sopimuksen, korosti myös, että hän pysyy rauhallisena huolimatta hänen tiimistään lähellä huippukokousta.

“Olen iloinen, koska olemme lyöneet erittäin hyvän Hull-puolen.Olen aina tiennyt, että se oli tiukka, mutta katselin taaksepäin, että luulimme hallitsevan pelin laatua.

“Hull laittoi meille vähän paineita jo toisen puoliskon alussa, mutta muut kuin [Abel] Hernándezin mahdollisuus sukellusotsikkorilla En usko, että Tom Heatonilla oli valtava määrä tekemistä.

“Emme todellakaan luoneet sitä kultaista mahdollisuutta ensimmäisellä puoliskolla, mutta olemme aina uhka asetetuista palasista, ja luulin, että olimme jälleen täällä. Hull on erittäin vahva puolustava puoli, jolla on todellinen syvyyskokemus, mutta olemme onnistuneet rikkomaan heitä vielä kerran kuin he ovat rikkoneet meitä. Olemme juuri siellä metsästyksessä, mutta mitään ei ole vielä päätetty. “

Rate this post