Ovatko puolustajat kaipaavat Tšekin tasavaltaa? Lopuksi on hyppy, joka voi rikkoa NHL:

Kun hän syntyi 1996 vahvalla laatu- hyökkääjien (Pastrnak varis) ja on nykyinen valinta “1998 ‘pakattu puolustuksessa. Muista nimiä kuten Libor Hájek, Vojtěch herätyskello, Francis sankaritar, Andrew Vala tai Lukas Doudera.

Näillä kaverilla oli itsessään mahdollisuudet, joiden kanssa se voi olla liian tiukka. Todellakin on jotain odottaa.

Lauantaina päättynyt Breclav Ivan Hlinka Memorial Tournament, jossa Tshekki kahdeksantoista ei kovin nezazářila, vaikka tyytyväinen vastahyökkäykset on luonut hyvän suorituskyvyn. “On todella paljon, kuinka laatu on pitkä,” kertoo arvostettu nuorisovälittäjä Zbyněk Zavadil.

“Kun he toimivat hyvin ja antavat heille kasvaa tarkkoja tšekkiläisiä tyypillisesti puolustajia kuten Židlický.Criativa, jotka pystyvät antamaan hyökkääjille.”

Tsekkiläinen jääkiekko useiden vuosien ajan pahoillaan pelkästään pelinrakentajana, pelkästään mieleen, mitä heidän ongelmansa vuosittain päävalmentajien valmentajista koostui joukkueesta maailmancupiin.
liukastunut vapaus ei luovuutta ja rohkeutta

kriisi Yksinkertainen syy: menetetty vapaus ja vapaus, pelaajat ovat jo hylänneet painottaen virheiden tekemistä. Tšekin tasavallassa syntyi taipumus saada levy pois puolustuskannasta mahdollisimman nopeasti ja edullisesti. Niin Bek alkoi epätoivoisesti luovuutta ja rohkeutta.

Ainakin nämä viisi Borcea, mutta lepättävät toiveet paremmasta tulevaisuudesta. Kenelle se on?

“Libor Hájek Brno on erinomainen, hänen vuosia huomattavasti kokenut puolustaja, joka on aina ollut korkeampi luokka. On aivan hyökkäävä ja vielä vähän varo vetää levyn maalin eteen, jonne on vaarallista. Se on kuitenkin suuri laatu, on luistelija tekniikka, nopeus ja taito yksi taistelussa, “kuvaa pidätetty.

Pardubice Adalbert Boxilla on myös loukkaavaa ja luovia taitoja. Poikkeuksellinen on pääosin viimeistely, mikä tekee siitä sopivan přesilovkových -muodostelmille.

Joka vuosi lisääntyy huomattavasti Francis heroiini, Praha Letňanyn opiskelija, joka vietti viimeiset kaksi vuodenaikaa exterior.Pela ensimmäistä kertaa Salzburgissa, jossa on erinomaista koulutusta olosuhteet, toinen ruotsiksi Frölunda.

“Olen muuttunut paljon, varsinkin luistelu. Joka päivä me powerskatingu oppitunteja ja säännöllinen liikunta kuntosalilla heijastava voima ja kiri, tissi not4bbtext” id = “”, sanoo sankaritar, joka paransi pelin jälkeen
Parempi mennä ulkomaille aikaisemmin

mikä vain vahvistaa, että Svenska oikeutetusti kuuluisa puolustus: he ovat Pohjoisen, että jokainen piste vuonna esityksestä NHL ja tämä alue on yksi parhaista mundo.Sobre jäätä, ei ole uskallusta, luottamusta, yllätys yhdistelmiä eikä on, paitsi että jäässä esiintyy usein hyökkääjiä.

“Näin ei ole täällä,” Zavadil toteaa.

Parempaa he lähtevät, joten ei ole mikään yllätys, että nämä pelaajat tekevät saman askeleen. Breclavin esityksestä, jos kanadalainen juniori tai katoaa maailmalle seitsemälle jääkiekkoilijalle.

Miksi? Laadukkaan kilpailun puuttuessa nuorilla on mahdollisuus A-tiimiin. Tämä on todella esimerkki Zbořil Jamesista tai Paul Zachista, joka nyt onnistui kesäkuussa luopumaan NHL: stä.

“Viisitoista vuotta puhutaan kapeasta juniori kilpailu sijaan hän on jopa laajennettu -. Lisäksi vuoden aikana, mikä ei ole precedentes.E nyt päätökseen, mielestäni se ei ole hyvä”, sanoi kokenut valmentaja Zavadil, joka nosti useita onnistuneita jääkiekkoilijoita.

Vaikka aiemmin läpäissyt ulkomaiset pelaajat 18-vuotiaana, on nyt viisitoista. Mutta takaisin todellisiin kykyihin heillä on, joten se voi olla hyvin muotoiltu ja tehty NHL: ksi. Onneksi he voivat lajitella Andrew ja Luke Vala Douděra.

Tämä on erittäin vankka lupaus. Zavadil on vakuuttunut siitä, että Tšekin tasavallassa ensi vuoden suunnitelmassa kolmessa ensimmäisessä kierroksessa on enemmän puolustajia kuin hyökkääjiä. “Juuri tämän vuoksi edustuksen tulokset ovat paljolti puolustus ja maalivahti Brízgala-laatu. Merkittävät pelaajat puuttuvat.”

 

Rate this post