Jablonec – Dukla 2: 2, kotijoukkue ei voittanut vielä, he jättivät kaksi maalia

Dukla jatkoi Zlínin voittoa edellisestä kierroksesta ja paransi tasapainoa ulkokilpailuissa. Hän silti näytti kauhealta: kaksi tappioita, pisteet 1: 7. Jablonecissa kuitenkin Prahaers teki ainakin osittain pisteitä Ivan Schranz ja Jan Holenda.

“Ulkopuolella oleva asia on hieno. Lisäksi Jablonecista. Olen nähnyt viimeiset kolme peliä, joissa hän pelasi hyvin, ja varmasti tämä kohta on valtava arvo “, sanoi valmentaja Dukly Jaroslav Hynek.

Jablonec Shooting Rangeissa oli leikkisä jalkapallopeli, vaikka yksikään kilpailijoista ei ole kauden alussa.Ensimmäinen ravisteli jo toisella minuutti Dukla mutta Schranz ihanteellisessa asemassa meni suoraan maalivahdin Hruby.

Koti saada sana seitsemännessä minuutti, kun ensimmäiset Mihalik jäivät vain hieman oikean tolpan ja sitten ylitetty Mehanovič. Anteeksi se ei ole liikaa, sillä 15. minuutin rajat löytyi Hanouskův Tecla ja hyökkääjä, joka Jablonec viime viikolla palasi lainassa Slavia mestaruus, oli oikeassa.

Noin seitsemän minuuttia myöhemmin korvata. Schranz sai pallon puolustukselta, lähti Hrubý, mutta hyökkääjä Duklyn laukaus pysähtyi Masopustin maalivahdissa. Rangaistus tuli puolen tunnin pelin, kun, kun Kubištová päättyi alakynteen siirtää pallo loppuun Mehanovič.

Kaksi-tavoite johtaa kesti vain kaksi minuuttia kotiin.Jablonecin puolustus on unohtanut Schranzin kalkituksessa ja hyökkääjä Dukla Podanén keskustan jälkeen on jo muuttanut kolmannen suuren mahdollisuutensa ottelussa. Jablonec voi palata puolen vuoden lopussa, mutta Tecla nosti kortin.

“Mahdollisuudet muuttuivat, mutta Jablonec saavutti tavoitteita. Toisen tavoitteen jälkeen koti oli täynnä ja antoi meille mahdollisuuden antaa yhteystietavoite “, sanoi Hynek.

Tauon jälkeen peli pelattiin huolella ja ensimmäinen mahdollisuus oli odottaa 73. minuutti, kun Tecl toisti epäonnistuneen kaksintaistelun neuvoston kanssa. Toisaalta Duklyn ensimmäinen mahdollisuus toisen puoliskon aikana on juuri saavuttanut maalin. Potilastutkimuksen ja Miloševićin keskuksen jälkeen Holenda työnsi takapylvääseen ja lähti kotiin ensimmäiselle kauden voitolle, kun Laurent lopetti rangaistuksen ilman rangaistusta.”Penalta oli valtava mahdollisuus, eikä ole tarpeetonta sanoa, ettet voi saada vain potkaista ja Lawn ei potkaisi sitä. Michal on nyt liian epäonnistunut, joten jouduimme potkia joku muu, mutta taistelun jälkeen, joka yleensä “sanoi valmentaja Zdenek Klucký.

” Viime hetken on ohittanut tulpan puolivälistä rangaistus, se tekee minut paha unelma. Kuitenkin me teimme sen, hän ei antanut Lawn ratkaiseva rangaistus “, huokasi Hynek.

Jablonec voitti viimeisen yhdentoista liigan peleissä voittaa vain yksi. Dukla menetti kuluvan vuoden kaksi ensimmäistä peliä, mutta nyt hän sai neljänneksi.