Hingis on 2000-luvulla? Tennis tukee nuoria sveitsiläisiä

Osmnáctiletá Bencicová kulkee jet-set-rytminsä, joka muistuttaa kuuluisa maanmiehensä Martina Hingis. koti

Kun tennis alkoi vain neljässä vuodessa ja kymmenen vuotta myöhemmin, hän pelasi Fed Cupia. Viime vuonna seitsemänkymmentä vuoden aikana saavutti Yhdysvaltain neljännesfinaalit Open tänä vuonna teini-ikäisenä voitti kaksi viimeistä kappaletta

Viime viikolla Torontossa tuli mahtava:. vähitellen poistettiin kuusi Grand Slamin finalistia: Lisicki, Ivanovic, Wozniacki, Bouchard of, Halepovou ja Serena Williams, jotka nousivat tällä kaudella vain toiseksi pelaajana. “Fantastic week”, hän tiivisti.

Kuka tietää, missä hän olisi tänään, jos hänen isänsä Ivan keksii rohkeutta jo jonkin aikaa ja toteutui avainpuhelun. Kun Belinda oli ollut neljä vuotta, hän soitti Melanie Molitoroville, äidille ja valmentajalle Hingis. “Etkö voi tulla Belindaan?” Molitor saapui. Ja hän oli yllättynyt siitä, mitä hän näki. Boccovou kutsui kuntosalillesa Zürichissä, jossa hän lahjoitti yhden päivän.

Ja vielä, kun tyttärensä oppii, hän keskittyi lähinnä taktiikkaan. “Kun olin pieni, tiesin, etten voi osua palloa kovin kovaa”, hän sanoi New York Timesille. “Mutta olen oppinut pelaamaan älykkäästi.”

Siirrettävä avain on voittanut merkki. Hän ei ansaitse suuria nimiä, jotka on esitetty toistuvasti viime viikolla. “Haluan aina voittaa”, hän sanoi.

Samaan aikaan hänen voitonsa menestyä, hän on tullut maailman nuorempi johtaja. Roland Garros ja Wimbledon juniori hallitsivat viime vuonna. . Yksi alkaa nyt tunkeutua parhaiden joukkoon
Koska Hingis on juurtunut Tšekkoslovakiaan

Molitorov neuvoo häntä tänä päivänä, samoin kuin hänen tyttärensä Hingis, joka on palannut uraansa ja tuplaavat myös tenniskenttiä. “Hän oli minun suurin malli. Olen kunnia siitä, että joskus hän tulee minun peleihini ja opettaa minulle, mitä voisin tehdä paremmin”, sanoo Bencicová. “Olisi mahtavaa saada se, mitä hän teki, mutta haluan keskittyä itseeni, ei saada paineita, minun on oltava siellä missä hän oli iässä”, hän sanoi äskettäin.

Tietenkin, hän jo epäonnistui Bencicové, sinä Hingis oli kuusitoistavuotias maailman johtaja ja voittaja grandslam. Kaikki kuitenkin sitä kutsutaan, “Hingis century 21”. Sen lisäksi, että raketit nousevat kuuluisammiksi maanmiehille ja yhteisille juurille. Hänen isänsä Ivan muutti vanhempiensa kanssa vuonna 1968 Bratislavasta sveitsiläiseen tyttärelle, mutta hänen äidinkieltänsä oppi -. Ja hän on nyt hänen tiimissään puhuen lähinnä Slovakiasta

Vaikka se ei ole vielä saavuttanut suurinta palkintoa, sillä on suuria mahdollisuuksia. Hän näkee hänet ja opettaa Hingisiä: “Saatat olla viiden parhaan joukossa, hän on matkalla, ja niin pitkälle kuin hän menee, se on hänen päällään.”

 

Rate this post