Crowd antoi Washington ero, Ottawa teki kuusi maalia Calgary

NJ kotimaan vika oli 2: 5 Washington Ensimmäinen teurastuksen kausi, ne tulevat luottavaisesti yllättävän kolme voittoa ja eniten kuusitoista nastřílenými tavoite. Capitals kuitenkin myös tuottavuutta lag ja tärkein ansio kantaen kapteeni Alex Ovechkin teki vastaan ​​Devils ja on yhteensä viisi alkaa ansiokkaasti jo yhdeksän maalia.

uusinta 29 minuuttia Perjantain ottelu hänen sijainnistaan ​​vasemmalla ympyrällä heittämällä virtaa. Nicklas Bäckströmin avustuksella Washingtonin jatkuva johtajuus kaksisuuntaisella erolla lisääntyi. Taylora Halla onnistui maalinteossa 37. minuutilla.Ennen menossa toiseen matkustamo mutta palasi vieraille turvallisen välimatkan säätämällä pisteet 1: 3 James Crow (12:56, 1 + 0, +1, 3 laukausta) joka varovasti taipuu ampui Devane Smith-Pelly.

Kolmannen vaiheen alkaessa New Yorkista Kyle Palmieriin palattuaan palasi New Jerseyyn. Vieraat draama mutta kieltäytyi kaksi osumia numeeristen etu jälkeen virhe, jonka korkea keppi Paul Zach (16:23, +/- 0, 2 laukausta). Toisen kerran pelissä T.J. Oshie ja apua kolmelle lisätään tavoite ja miehen ottelussa – Bäckström.

Neljäs tappio Ensimmäisen viiden käynnistyy kauden eivät estäneet jääkiekkoilijoiden Rangers . Viimeinen ei riitä kotiin Columbus , joka teki fanit onnelliseksi 3: 1.Maalivahdit ovat varmasti näytti kyllästynyt jälkeen laukauksia suhde oli 43:38 ja Blue Jackets.

Kotimainen Sergei Bobrovského onnistuneet voittamaan 15. minuutti Kevin Hayes, oli toinen tavoite, mutta Venäjän edustaja New Yorkissa ei sallinut. Vieraileva Henrik Lundqvist, joka sai etusija Andrew Pavelec, piti nollan loppuun asti toisen jakson verrattuna puolustaja Seth Jones.

Ratkaiseva tapahtuma järjestettiin, kun 48 minuuttia, hänen ensimmäisestä tavoite New Jerseyn iso kesä vahvistuksia Artemi Panarin ja aika 59:54 tyhjään häkkiin hänen ensimmäinen tavoite kauden sinetöi voiton Lukas Sedlak (09:34, 1+ 0, +1, 4 laukausta).

toinen aloittaa Jaromir Jagr parhaiten Calgary päättyi linjaa.Kanadan ensi-yleisön edessä oli laskenut Flames 0: 6 s Ottawa , jonka alussa kauden osoittaa, että hän voi voittaa ilman kapteeni ja tärkein Erik Karlsson. Ruotsalainen puolustaja loukkaantumisen jälkeen pois pudotuspeleihin ei ole vielä sataprosenttisen valmis.

Vieraat lähetetään johtoon juuri ennen ensimmäistä lähtöä ohjaamot puolustajaa Cody Ceci ja tavoite pukuhuoneessa Senators piiloutui ja lopussa toisen jakson kun niiden jymymenestys vakuuttamisesta Derick Brassard.Ennen loppua toisen välin osio Lisäksi virhe syylliseksi Jagr.

Tsekin ’68’, niin alussa kolmannen jakson rangaistusalueelle vain katselin vieraana pelaaja, jonka numero on 68 Mike Hoffman säätää pisteet 0: 3 yhteensattumia ei olisi tarpeeksi, se tapahtui tasan 68 sekunnin kuluttua pelin pelaamista osassa.

Flamesin tiettynä ajankohtana ja osui pelin erosi ilmaisu morphed vieraat vielä toisen kolme maalia. Vähitellen he työnsivät läpi Mark Stone, Ryan Dzingelin ja Chris Wideman. Gatekeeper voittajat Craig Anderson (25 hoidot) viettivät 39th uransa nolla, jolloin on mahdollista käyttää viisi yritystä Matthew Tkachuk ja ampui neljästi Jagr (13:27, +/- 0, 4 laukausta). Hän soitti saman verran minuutin aikana keskiviikon ilta.Kuten kaveri Michael Frolík (18:46, -1, 2 ohjukset), mutta meni tyhjäkäynnillä.

päänahan jääkiekon pelaajat sijoitettiin Colorado . Heikoin joukkue viime kaudella, on viisi kaksintaistelut tilille neljä voittoa, viimeisin tuloksen jälkeen 3: 1 yli loukkaantunut kiusannut Anaheim . Siitä puuttuu monenlaisia ​​pelaajia muun muassa Tshekin nuori Andrew Kašeho (päävamma) ja yksi alussa sairasosastolle takaisin ja kapteeni Ryan Getzlaf.

Valitettavasti vammat eivät ohitetaan lumivyöry jälkeen osuma kiinni oikealla silmä ottelun ensimmäisessä kolmanneksessa päättyi kotiin hyökkäyksen tähden Nathan MacKinnonille. Jopa ilman häntä, Colorado lopulta neuvoi. 12 minuutin pelin jälkeen Captain Gabriel Landeskog onnistui tekemään 1 – 0 -maalin 43. minuutilla.Brandon Montour on heikentynyt heikkoudessa, mutta toisessa vallan taistelussa he ovat jo löytäneet Avsin muutoksen. Takaisin ohjausta vastaanotetaan puolustaja Tyson Barrie ja aika 59:59 johtavat silti suljettu Nikita Zádorová.

Kuten Colorado tuloa kauden tyydytti myös Detroit , että Friday hän voitti neljäs viiden käynnistyksen voitto. Punapäästen tunnustus ansaitsee paljon enemmän, kun viimeiset neljä kaksintaistelua pelataan vastustajien jään risteyksissä.

Jo toisen kerran ensi vuonna tuli portin paikka vanhan uusi johtaja Jimmy Howard vallita Tsekin edustaja Petr Mrázek ja jälkeen ensimmäisen epäonnistumisen 2: 4 Dallas aika vaikutti voittaa 6: 3 Ice tulokkaaksi Vegas .Kultaisen Knights kolmen voitoista oli ensimmäinen epäröintiä liittymisen jälkeen NHL.

Hän sai Mrazek 24 27 laukausta Vegas joka liukas jälkeen toisen jakson johti lähinnä marginaali. Kolmannessa kaksikymmentä minuuttia, mutta Red Wings osui neljästi ja päätettiin. Tärkein syy hyökkääjät suorittaa Ruotsin Gustav Nyquist (2 + 1) ja Henrik Zetterberg (1 + 3). Tsekin hyökkääjä valittiin voittajat Martin Frk (10:14, -1), tällä kertaa hänen pelätty pommi saanut mitään pistettä, kun yhteenottoon hänen entisen kaverinsa käveli kotiin ja Tomas Nosek (24:32, -1, 2 laukausta).