Brasilia voittaa miesten rannalla lentopallon kultaa Rio-olympialaisissa ajettaessa sateessa

Brasilia voitti rantalentopallon kullan perjantaina ennen rauhaisen kotiväkijoukon, joka kieltäytyi hiljentämisestä ajettavalla sateella, kun Alison Cerutti ja Bruno Schmidt voitti Italian voittaakseen kansakunnan ensimmäisen kultaa urheilussa 12 vuoden aikana.

Molemmissa sarjoissa brazililaiset taistelivat takaisin Paolo Nicolain jälkeen ja Daniele Lupo otti aikaisin lyönnin, mutta Schmidt lopetti ottelun 21-9, 21-17.Hollanti voittaa Venäjän ottaa pronssi.

Brasilia, maailmanmestarit, ovat eläneet laskutuksensa suosikkeina koko jännittävässä Rio-turnauksessa, hyödyntäen myytävien väkijoukkojen energiaa paikan päällä, Schmidt oli instrumentaalinen viimeisessä, kääntämällä vuoroveden toisessa sarjassa, kun hän laittoi pallon kaikkialla tuomioistuimessa ja jätti usein sukellusta italialaisille ilman mitään mutta kourallinen hiekkaa. Kun whistle meni, Cerutti juoksi ylitse halventavan väkijoukon eturivin, jonka hän on kutsunut “kolmanneksi pelaajaksi” ja joka katoaa lähes keskelle.

“Ero tässä olympialaisissa on ollut väkijoukko .He ovat olleet sivuillamme vaikeiden hetkien takia “, Cerutti sanoi, hänen silmänsä repivät kyyneleitä. “Täällä Copacabanassa voittaminen on uskomatonta…Se ei ole uponnut vielä.”

Italialaiset hyväksyivät, että heitä oli hyvitetty. “He ovat maailman paras joukkue. Tänään me yritimme kaiken, mutta he olivat parempia “, Nicolai sanoi. Facebook Twitter Pinterest Bruno Schmidt vapauttaa palveluksen miesten lentopallon viimeisen joukon aikana. Valokuvia: Quinn Rooney / Getty Images

Hollannissa Alexander Brouwer ja Robert Meeuwsen ottivat Venäjän Konstantin Semenovin ja Viacheslav Krasilnikovin suorissa sarjoissa pronssia, maan ensimmäistä rantalentopalloa ottelu.Brouwer ja Meeuwsen ilmestyivät epämiellyttäviksi ensimmäisissä olympialaisissaan käyttäen kliinistä hyökkäystä 23-21, 22-20. Toisin kuin lopullinen, areena oli vain puoliksi täynnä. Meeuwsen torjui tehokkaasti jyrkän 6ft 11in (2.10m) Semenovin verkosta, usein piirtää ison venäläisen leveäksi, missä hänen lohkonsa yrittävät lyödä ulos pelistä . Venäläiset jättivät ensimmäiset kaksi hukkaan asetettua pistettä, sillä Alankomaat jatkoi ottelun tekemistä ennen kuin he väittivät olevansa määräävässä asemassa toisessa. “Ensin he olivat johtajia, mutta vaikka olimme takana, jatkoimme taistelujamme, jatkoimme aggressiivista peliä ja otimme paljon riskejä ja uskoakseni palkittiin”, Brouwer sanoi.

Rate this post