William McGirt ottaa ensimmäisen PGA Tour -näytön Memorial Tournamentin pelin voitolla

William McGirt voitti USA: n Memorial Tournamentin amerikkalaisen amerikkalaisen Jon Curranin vastaan ​​USA: n turnauksen ensimmäisellä PGA Tour -turnauksella. Ian Poulter on epäilevä eurooppalaisen Ryder Cup -joukkueen takia jalka-vamman vuoksi Lue lisää

Kun pari oli sidottu 15: een 72: n reiän jälkeen, kesti vielä kaksi, kunnes voittaja päätettiin, ja kun Curran löi 18. kierroksen toisena kierroksena, McGirt pääsi voittoon kuuden jalan puttilla.

McIlroy, joka saavutti 68 päivän lopun kierroksen, on palannut perinteiseen tapaan tällä viikolla Muirfield Villagessa ja hänellä ei näytä olevan mitään vihreää.27-vuotias käytti ristikkäistä menetelmää voittaessaan Irish Openin viimeisimmän ulkonäön, mutta hän odottaa nyt US Openia, joka alkaa Oakmontissa 16. kesäkuuta. McIlroy, joka oli asettanut klubitalon johdon hänen neljän parin parin kierroksen jälkeen, kertoi Sky Sportsille: “Sain lukuisia mukavia putts tällä viikolla ja olen holed paljon mukavia putts tänään tulossa sisään.Kaiken kaikkiaan pelasin melko hyvin tällä viikolla, ja se sopii hyvin US Openille, joka on iso ja yksi kaikkien mielessä.

“Jos voin silmiinpistäen pallon tapaan, niin minusta tuntuu siltä, ​​että minulla on todella hyvät mahdollisuudet. ”

McGirt, 36, tuli viimeiseen kierrokseen kolmiportaisella solmulla Woodlandin ja Kucharin rinnalla, vapaa 71-kierros johti siihen, että hän otti pois useimmat kilpailijat.

Curranilla oli kierros 70, mukaanlukien tärkeä lintu 17-vuotiaana, mutta ei onnistunut viemään vauhtia otteluun. Molemmat miehet ottivat parin pelin ensimmäisellä reiällä, mutta Curran löysi väylän bunkkerin toistuvasti 18-vuotiaana.

Maailma No1, Jason Day, sijoittui yhdeksän alle ja oli sidottu 27. sijalle. hallinnoida vain kolmea alle.

Rate this post