Wallabies valmentaja Michael Cheika sivuuttaa uusimmat Englannin mieli-pelit

Michael Cheika on noussut Eddie Jonesin toisesta yrityksestä päästäkseen hänen ihon alle, kun Englannin valmentaja yritti ennustaa Wallabies-tiimin ensimmäiselle testille.Entinen Australia-mentori Jones – Gold Coastin leirissä ennen lauantain ensimmäistä Testiä Suncorp Stadiumissa – kertoi Courier-Mailille maanantaina, että hän ei laskenut Cheikan yrittäjälle valitseman houkuttelevia, julistaen, että hänen ottelussaan ei olisi “iskuja” -day 23.Englandin kiertue Australiassa sopeutuu Brisbanen tulokseen, sanoo Eddie Jones Lue lisää Jones jatkoi sitten tekemään Cheikan tehtävää hänelle – vakuutti Israel Folau pysyvän täyteen ja laskenut Christian Lealiifanoa pukeutumaan No12 jersey, jossa James Horwill kumppanille Rob Simmons toisella rivillä, Taqele Naiyaravoro tai Dane Haylett-Petty siivellä, ja Karmichael Hunt “parhaimmillaan” penkillä. Cheika ei huomannut uusin mielenkiintoisen kierroksen entisestä Randwick-klubinpelasta. “En nähnyt sitä, olet kiinni hopista”, Cheika kertoi toimittajille maanantaiaamuna. “Jotta olisin rehellinen, haluan erittäin ansaita kaiken energian, jolla on ihmisillemme, ja varmista, että teen työni kunnolla täällä.En halua, että pelaajat ajattelevat, että kaikki tavarat saavat meidät saamaan pelin. “

Joka tapauksessa Jones näyttää olevan pois rahasta ainakin yhden Wallaby-valintansa kanssa. Lealiifano on vielä liittymässä tiimiin, kun hän jätti koko viikonlopun Sunshine Coast -lahdelle, odottamassa hänen raskaana olevan puolisonsa Canberrassa ensimmäisen lapsensa saapumista varten.

Wallabies taas junassa Ballymoressa tiistaina, mutta keskiviikko on pois.Apulaisvalmentaja Stephen Larkham ilmoitti viime viikolla, että jos Brumbies-kippari ei ollut paikalla tämän viikon ensimmäisellä puoliskolla, joukkue painosti suunnitelmia ensimmäisestä testistä ilman häntä. “Se on melko yksinkertainen – suunnittelet hänen olevan läsnä ja suunnittelet hänelle, ettei hän ole läsnä ja valmistaudut molempiin tapoihin”, Cheika sanoi.

Samaan aikaan Naiyaravoro ja Sekope Kepu ovat liittyneet tiimiinsä -matkustajat palatessaan Euroopasta viikonlopun aikana, mutta vahinko pilvi jatkuu edelleen Huntin jälkeen, kun Cheika paljasti, että kourutukko karkasi perjantain harjoittelusta, hänen ensimmäinen pidennetty istuntojoukkueen tiimin kanssa, kun hän taisteli pysyvää nivusintaa.

“Hän näytti OK viime yönä, joten näemme, kuinka hän näyttää tänään ja käy eteenpäin,” Cheika sanoi.

Rate this post