Sally Pearson αισιόδοξη, παρά την «αηδιαστική» ώρα στην επιστροφή σε ανταγωνιστικούς αγώνες

Παρόλο που η 13η αγωνιστική επιστρέφει στις αγωνιστικές αγώνες μετά από μια εποχή τραυματισμών, η ολυμπιονίκης Sally Pearson λέει ότι δεν μπορεί να διαγραφεί ως ελπίδα μετάλλιο στο Ρίο.

η οποία είχε το αριστερό της hamstring τσέπη, τελείωσε το δεύτερο τελευταίο στα γυναικεία 100μ εμπόδια στο Diamond League στο Birmingham την Κυριακή, αλλά εμφανίστηκε αβλαβές και με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ο Farah σπάζει το βρετανικό ρεκόρ Dave Moorcroft για 3.000 μέτρα Διαβάστε περισσότερα < Και ο αργός χρόνος – σχεδόν ένα δευτερόλεπτο από την προσωπική του καλύτερη 12,28s – δεν πρέπει να είναι ένας λόγος να αμφιβάλλει τις ευκαιρίες του Ρίο, λέγοντας ότι είναι μια “πολύ ρεαλιστική” ευκαιρία σε ένα μετάλλιο τον Αύγουστο.

Έδειξε τις άσχημες διεθνείς εποχές της το 2013 και το 2014, πριν κερδίσει το χρυσό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και στη συνέχεια το χρυσό της Κοινοπολιτείας ως λόγο για να είναι σίγουροι φέτος.Έχω κάνει πριν, “είπε. “Το 2013 είχα έξι μπονους εγγραφης χωρις καταθεση αγώνες πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έβγαλε ακόμα με ένα ασήμι, ενώ πήρα τον κώλο μου κλοτσιές σε κάθε αγώνα.” Το 2014 ήταν το ίδιο – παίρνοντας τον κώλο μου κλώτσησε σε κάθε αγώνα. Δεν νομίζω ότι κέρδισα έναν αγώνα πριν από την Κοινοπολιτεία και ήταν ακόμα σε θέση να κερδίσει και να νικήσει την Tiffany Porter. “Προφανώς πέρυσι ήταν μια διαγραφή, ας ξεχάσουμε αυτό. Δυστυχώς έπρεπε να συνεχίζω να κυνηγώ πολύ την ουρά μου και να προσπαθώ να καλύψω. [Αλλά] ξέρω ότι το έκανα στο παρελθόν και νομίζω ότι είναι πολύ ρεαλιστικό που μπορώ να συνεχίσω να το κάνω φέτος ». Η Κυριακή ήταν η πρώτη κούρσα των 29 ετών από τότε που έσπασε τον καρπό σε μια συγκλονιστική πτώση στη Ρώμη ένα χρόνο και μια μέρα πριν.Στη φρίκη των 12 μηνών που ακολούθησε, ο Ολυμπιονίκης του 2012 σκέφτηκε να αποσυρθεί καθώς αγωνίστηκε με ένα δάκρυ μοσχαριού και ένα παράπονο του Αχιλλέα. Αυτές οι σκέψεις ήταν μακριά από το μυαλό της καθώς διέσχισε τη γραμμή τερματισμού την Κυριακή. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που δεν θα ήθελα κανονικά να είμαι επειδή το μόνο που θα έβλεπα θα ήταν το αποτέλεσμα, και το αποτέλεσμα είναι αηδιαστικό”, είπε. “Αλλά δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Θα μπορούσα μόνο να ελέγξω τι μπορούσα να κάνω την ημέρα.

“Σήμερα, αυτό είχα. Είναι ωραίο να επιστρέψω.Ήταν ωραίο να βρίσκεσαι ξανά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να έχεις ένα μεγάλο πλήθος και να αισθάνεσαι και πάλι τις πεταλούδες ». Ένα ολυμπιακό μετάλλιο σηματοδοτεί τον εντυπωσιακό αυστραλιανό μακρύ βραχίονα Fabrice Lapierre, με τον βετεράνο να δηλώνει ότι έχει τη μορφή από τη σταδιοδρομία του μετά από την κατάταξη τέταρτου Diamond League τελειώνει στο βάθρο. Ο Lapierre έφτασε στο τρίτο μέρος στο Μπέρμιγχαμ, με το πρώτο άλμα των 8.21 μέτρων να φτάσει σε άλλο βάθρο – αλλά όχι αρκετά το άλμα 8,42 μέτρων από τον Αμερικανό νικητή Marquise Goodwin, ούτε τον δεύτερο παίκτη Michael Hartfield (8,29 μ.). Ενώ απολαμβάνει τη συνεχή πορεία του σε επίπεδο Diamond League φέτος, η Lapierre παραδέχτηκε την απογοήτευσή του ότι δεν είχε τα πάντα έρχονται μαζί για ένα άλμα τέρας.Επειδή, όταν το κάνει, πιστεύει ότι το προσωπικό του από τα 8,40 μέτρα θα είναι ατρόμητο – με 8,50 μ. Μέσα στα αξιοθέατά του. Και θα μπορούσε όλοι να συναντηθούν στη μεγάλη σκηνή στο Ρίο τον Αύγουστο. “Είμαι πραγματικά σίγουρος,” είπε ο Lapierre. “Έχω βγάλει τα βάθρα και αν συνεχίσω να το κάνω, τότε θα πάω στο Ρίο με τη μεγάλη σκηνή, την ορμή και την αδρεναλίνη, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί”. Ο Morgan Mitchell, ένα εκπληκτικό ντεμπούτο της Diamond League για να τελειώσει το τρίτο και να παραγάγει ακόμα ένα προσωπικό καλύτερο σε μια ήδη υπέροχη εποχή. Ο 21χρονος εθνικός πρωταθλητής έμεινε έκπληκτος αφού σταμάτησε το ρολόι σε ένα καυτό 51,25s, το οποίο κέρδισε η τρίτη της θέση στο βάθρο πίσω από την Floria Guei της Γαλλίας και την Τζαμάικα Christine Day. Η διαδρομή – η οποία ξυρίστηκε περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο από την προηγούμενη καλύτερη βαθμολογία της – ήταν απλά το τελευταίο υψηλό σημείο σε ένα υπέροχο 2016 για Mitchell , ο οποίος έχει χάσει τον αριθμό των χρόνων που έσπασε το δικό του πιο γρήγορο χρόνο φέτος. “Ω Θεέ μου, δεν μπορώ να το πιστέψω.Είναι τρελό “, είπε. “Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα που τρέχει ένα PB. Ήθελα αυτή την ώρα για λίγο. Το να το βλέπεις στον πίνακα είναι ξεχωριστό. “

Rate this post