Salfordin omistaja Marwan Koukash etsii äänestystä luottamuksesta RFL: ään

Salfordin omistaja Marwan Koukash pyrkii pakottamaan epäluottamuslauseen vuonna Rugby Football League jälkeen branding johtavat virkamiehet ”ei sovi tarkoitukseen”.

Varakkaat kilpahevonen omistaja, jonka seura on äskettäin telakoituna kuusi pistettä, kun katsottiin syyllistyneen rikkomatta Super League palkkakatto, lobbaa muiden puheenjohtajien takaisin hänen pyyntönsä erityinen yhtiökokouksen tuoda hallintoelin varata.

Koukash on joutunut käynnissä taistelu RFL: llä on neljän punaisen paholaisensa vastuulla oleva lupaus ja hän on luvannut koko sotaa hallintoelimen kanssa, kun hänen klubinsa syytetään ensimmäisen kerran palkkasumman murtamisesta maaliskuussa.

Koukash sanoo kuitenkin, että hänen viimeisin toimensa on ei liity hänen yrittää kaataa pistepäätös vähennys – hän aikoo paljastaa hänen suunnitelmia, että lehdistötilaisuudessa klo AJ Bell Stadium keskiviikkona – mutta edustaa kertymistä tyytymättömyytensä mitä hän uskoo on puute johtajuutta ytimessä pelin mainos ministration.Jarryd Hayne etsintäkuulutettu NRL trio Newcastle, St George ja Gold Coast Lue lisää

”Olen keskusteluja useiden muiden puheenjohtajien perustaa kokouksen tuoda epäluottamuslauseen johtamisessa RFL: stä “, Koukash sanoi. “Ne eivät ole tarkoituksenmukaisia.

” Sijoitamme miljoonia rugbyligaatioon ja haluamme urheilun parasta.Olen ollut urheilussa neljä vuotta ja kaupallisessa mielessä peli on palannut tuolloin. “

RFL vastasi Koukashin kommentteihin ja vaati, että peli on vahvemmassa taloudellisessa asemassa kuin kaksi vuotta sitten ja että hallintoelin on aina halukas kuuntelemaan klubeja.

RFL: n tiedottaja sanoi lausunnossaan: “Organisaatioksi olemme täällä töissä klubeille ja kaikille, joilla on kiinnostusta rugby-liigassa.Hallinnollamme varmistetaan, että klubilla on vakiintunut demokraattinen prosessi, jotta se voi kuulla äänensä, ja kuuntelemme aina, mitä heillä on sanottavana.

“Vaikka jatkamme kovasti töitä, äskettäin itsenäinen esikuva-analyysi on osoittanut, että urheiluna olemme yleensä vahvempi taloudellinen tilanne kuin me kaksi vuotta sitten.

“Se on jo ollut merkittävä ensimmäinen osa Super League-kausi ja me keskitymme nyt siihen, mikä lupaa olla erinomainen Newcastlen maaginen tänä viikonloppuna. “

Koukash, palkkapäällikkönhimoinen kriitikko, uskoo, että Super League on tähän mennessä laskenut NRL: n takana että se on vaarassa tulla syöttökilpailuun.Viime vuonna hän voitti äänestyksen televisiotoiminnan vapauttamisesta, mutta hän sanoo, että kuilu laajenee entisestään uuden televisiotoiminnan vaikutuksen vuoksi Australiassa, mikä johtaa NRL: n palkankorotuksen huomattavaan nousuun yli 5 miljoonalla eurolla verrattuna vain £ 1.8m Super Leagueissa.

“Suurin pelko on, että kahden vuoden kuluttua uuden televisiotoiminnan potkuista NRL: n palkkapää on kolme kertaa Super League: he kasvattavat niiden kokoa 25: sta 32: een. “Tämä johtaa siihen, että NRL-pelaajat, jotka tavallisesti tulevat tänne tänne Australiassa ja useammat Elliott Whitehead ja Josh Hodgson menevät sinne.

“Voin kuvitella, että Super League tulee NRL: n syöttökilpailu.Ei ole väliä kuinka uskollinen pelaaja on, et voi syyttää heitä siitä, että heitä kiusautetaan ympäristöstä ja suuremmista palkkioista Australiassa.

“NRL: n klubit ovat myös velvoitettuja valmistamaan pelaajat elämään kuin rugbyliigan ja todennäköisesti otetaan käyttöön vähimmäispalkka, joka todennäköisesti houkuttelee entistä nuorempia pelaajia.

“Kilpailuun liittyy siis vakavia haasteita, ja pelkään, että meillä ei ole johtajia puuttumaan asioihin . He näyttävät olevan enemmän huolissaan pelin kasvattamisesta Ranskassa ja Kanadassa. “

Koukashin liike on toinen haaste neljässä vuodessa RFL: n toimitusjohtajan Nigel Woodin viranomaiselle.Wiganin puheenjohtaja, Ian Lenagan, johti syksyllä 2013 vallankaappaukseen, joka pakotti RFL: n luopumaan radikaaleista ehdotuksistaan ​​muuttaa liigan rakennetta, vaikka Wood pääsi lopulta menestyksekkääseen MM-kisaan.

Koukash tarvitsee toisen kuuden Super League-klubin tuella kutsua hätäkokouksen ja pakottaa luottamusliikkeen.

Rate this post