Lille OSC – OGC Nice

bet365 HungaryLille és a Nizzai osztotta a pontokat, amelyek Les Aiglons azt jelenti, hogy ők játszottak több mint húsz kört fog tartozni a negyedik helyre a táblázatban, mert van egy jobb pontszámot ér Caen.
Az első gól született a 10. percben. Yassine Benzie középre a dobozba, ahol a lappangó Junior Tallo és Éric Bauthéac. De egyikük sem nem érte el a labdát. Ez elég zavaros Yoana Cardinaleho a cél, hogy az egyetlen dolog, egy adott pillanatban csak tudott volt Bet 365 halásztak a labdát a kapujából – 1: 0. 22 perc alatt tud ugyanolyan focista gólt ő hatodik gólt az elmúlt kilenc mérkőzést.
Djibril Sidibé központú, Benzie-ben rakták le a röplabda, de a saját csapattársa Tallo nem kerül bemutatásra, mint a legjobb védő Nice. Dorážka Mounir Obbadiho majd elindult messze. 35 perc alatt az első alkalommal emlékeztette Hatem Ben Arfa. Nyolc egyenes lövés maradni, de ő ellopta az időben történő beavatkozás egy védő Adam Soumaoro.
Csak vége előtt az első felében, de a vendégek várt. Niklas Hult lefoglalt léggömb, és elküldte őt az irányt Vincent Enyeama. Sebastien Corchia megpróbálta kiütni egy kerek tárgy közlekedő biztonságát. Túl a kapus, de ez van, de sajnos neki, az egyik a három bár zapadnul is – 1: 1. Így ért véget az első pětačtyřicetiminutovka mint például az egész mérkőzést.
Ez nem azt jelenti, hogy a második térfelén nem történt semmi. Talán 63 perc alatt egy közvetlen szabadrúgással fel Éric Bauthéac. Ő játszott nagyon jól, de Bet365 centiméter kell visszapattant a kapufáról a vonal mögé, elvégre hiányzik. Szüntesse kisebb habozás volna négy perc, de a gyengébb jobb lábbal küldte a labdát.
73. perc HULT az író számára. Ő úgy döntött, frissen vystřídavšího Franck Honorata és most úgy tűnt, hogy a kísérlet, hogy elsöpör felső sarokban a cél. De hirtelen, ahol megnősült, ő házas, ugrott Vincent Enyeama és rontják a vendégek boldog. Az elmúlt izgalom vett ellátás Rony Lopes, de a köszöntés nem volt semmilyen razance.FC Nantes verte ASSE és az első alkalommal november eleje óta is lőtt a Ligue 1 meccs két gólt. A vendégek ellentétben tulajdonítani Huszonkilenc mérkőzést már veszít. Oly sok nenasbíralo vagy az összes előző szezonban!
A mérkőzés kezdődött sokkal jobban Les Verts. Tíz perc után a játék, mert a saját kimaradt szabálytalankodott kapus Remy Riou átható Romain Hamoumu játékvezető Lannoy kellett érvényesíteni a büntetést. Vele megbirkózni Nolan Roux, míg a hazai vezető Bet365 elfogott irányát a lövések – 0: 1. Mert Roux, nyári erősítések Lille, ez még csak a harmadik pontos lövés a folyó évben.
Saint-Etienne, hogy dolgozzanak ki a másik alkalommal, de csapattársai között három pólus nagyban segítette Oswaldo VIZCARRONDO és Guillaume Gillet. Ennek köszönhetően a juthatnak a 29. perc összehasonlítani pontszámokat. Centr Adrien Thomasson eredetileg kormányzott Johan AUDELO a bárban, de a labda lepattant neki, hogy Adryan, amelyek utólag ideális kolléga esélyt a megváltás. A AUDELO neki nepohrdnul 1 – 1.
ASSE az ellenfél játszóterek az utolsó játék a sok tapogatózás. És ez nem túl hízelgő statisztika még akkor sem változik, miután egy összecsapást Les Canaris. Úgy döntött a mérkőzés 77. percében, pontos lövés kolbeinn sigthórsson után sután eltette a labdát biztonsági Florentin Pogba. A Zöldek ezért orvosolni egy hétig a derbi a Lyon ellen, míg a kanárik várják Guingamp.

read more: http://bonusz-online.com/sportingbet

Rate this post