Jarryd Hayne roskisee raportteja “salaisista sopimuksista” Parramatta Eelsin aikana

Entinen Parramatta-tähti Jarryd Hayne kertoo, että hän ei tiedä mitään lähes 500 000 dollarin suuruisista maksuista, kun hän oli NRL-klubissa.

Uusia ilmoituksia NRL: n Eels ilmoitti näyttävän, että klubi salaa järjestää lähes 500.000 dollaria tarjouksista NFL muuntaa vuodesta 2013.Jarryd Hayne eläkkeellä NFL harjoittaa olympia rugby seitsemän unelma Fidžin Lue lisää

Viralliset asiakirjat ja hallitushuoneen minuuttia näyttää palkan

He väittävät sisältävän käteismaksuja, ensiluokkaisia ​​ulkomaanmatkoja ja autokuluja, jotka ovat yhteensä 465 000 dollaria, kaikki piilotetut NRL: stä.Kun toimittajat kysyivät “salaisista tarjouksista” Lontoossa maanantaina, Hayne vitsaili summasta.

“Puoli miljoonaa, wow, on pitänyt olla väärä pankkitili”, hän sanoi. “En ole nähnyt sitä.” Kun kysytään, oliko hän tietoinen mahdollisista poikkeuksellisista maksuista, Hayne vastasi: “Ei, että olen tietoinen, ei”. Hayne sanoi ankeriaan “Palkkauskapandaatti oli surullinen ja pettymys, kun puolue oli niin hyvin”, “ei vain finaaliin sidottuja mutta neljän parhaan joukossa”.

“Meillä pelaajalla ei ole aavistustakaan mitä tapahtuu suljettujen ovien takana. Olen urheilija, ei johtaja. “

Entinen NSW ja Australian edustaja viittasivat Twitteriin lambastin mediaorganisaatioihin. “Epätavallinen journalismi. Salaiset nauhat? Niin salaisia ​​he eivät tiedä, missä he ovat tai jos heitä on olemassa.Mutta se on tarina, “hän lähetti tweeted. Haynen johtaja Wayne Beavis tuomitsi myös News Corp: n raportit sen jälkeen, kun hän alun perin totesi, ettei hän voinut kommentoida heitä. “Lehdistössä on paljon sisältöä Jarrydistä, joka on tosiasiallisesti virheellinen”, Beavis kertoi Sky Sports Radio.

Havainnot seuraavat Haynen yllättäviä uutisia maanantaina, että hän oli lopettanut San Francisco 49ers ja NFL-ura kilpailee olympiakultaa Fidžin Rugby Sevens -joukkueen kanssa.

Kolmannen osapuolen maksut NRL: n pelaajille on tehtävä klubin jäsenyyden perusteella ja se on palkkakoodisääntöjen rikkominen jos klubi maksaa maksun kolmansien osapuolten puolesta.

Kokouskokonaisuuksista äänitetyt tapetit kertovat, että nykyinen hallituksen jäsen Tanya Gaidel pyysi Steve Sharpin siitä, osallistuiko klubi petolliseen toimintaan kolmannen osapuolen maksujen suorittamiseksi 2015 rekrytoi Anthony Watmough.

Ei ole ehdotusta, Hayne tai Beavis tekivät mitään väärin.

Rate this post