Golden State Warriors nöyryyttää Cleveland Cavaliersia NBA-finaalissa Game 2: ssa

Pelin 2 lunastus LeBron Jamesille ja Cleveland Cavaliersille tällä kertaa ei olisi. Jamesin sarja voitti yhdeksän suoraa Game 2: ta tappiota seuranneen voimakkaasti, kun Warriors tarttui 2016 NBA: n finaalin hallintaan, ja tämä voitti sunnuntai-iltana hyvän 110-77 marginaalin. Jamesia ei ole tässä tilanteessa finaalissa vuodesta 2007, sarja hän todennäköisesti mieluummin unohtaa. Tuo Cavs-joukkue jatkoi San Antonio Spursin leviämistä. Tämä lopputulos, vaikkakin epätodennäköinen, kun finaalit alkoivat, alkaa tuntua erilainen mahdollisuus. Clevelandilla ei ollut vastausta Warriorsin sähköiselle rikokselle. He menivät pieniksi ja menivät suuriksi. He heittivät Channing Frye, Timofey Mozgov ja Richard Jefferson Dubsin etupihalle.Mutta pisteitä edelleen kaadettiin mestareille. Valkoinen Warriors voittaa Cleveland Cavaliers: NBA-finaalit Game 2 – kuten se tapahtui! Lue lisää

“He vain lyövät meitä jokaisella…emme voittaneet mitään”, sanoi James pelin jälkeen. “Pelin pisteistä emme löytäneet mitään. Silloinkin, kun meillä oli varhainen lyijy, he löivät meidät 50-50 palloon, heillä oli ylimääräisiä omaisuuksia, he saivat lisää kärkiä. “Facebook Twitter Pinterest” Kun Kevin Love poistui pelistä johtuen huimauksesta, joka johtui terävästä kyynärpäistä Harrison Barnesin päähän, Cavsin valmentaja Tyronn Lue laittoi alamittaisen Jeffersonin keskelle, oletettavasti siinä toivossa, että pienempi kokoonpano voisi tukahduttaa Warriorsin virran.Vaikka Jefferson lisäsi 12 pistettä 26 minuutissa, hänen puolustuksensa ja reboundingsa eivät vastanneet Golden Staten isojen kisojen haasteeseen. Draymond Green johti kaikki maalintekijät 28 pistettä, kun ottivat Shaun Livingstonin pois. Peli 1 ja hyökkäävä kuorma Stephen Curryn suhteellisen hiljaisilla öillä (18 pistettä, yhdeksän levypalloa, neljä assistenttia ja neljä kolmipistettä) ja Klay Thompson (17 pistettä, kaksi levypalloa, viisi avustajaa, neljä neljää). Green auttoi myös vaatimaan joukkueensa elpymistä, 34-28.Leandro Barbosa johdatti varoja 10 pistettä 18 minuutissa, mukaan lukien varastaja, jonka hän käänsi helposti layupiksi, joka vahvisti Warriorsin ylivoimaisuuden viimeisellä neljänneksellä – tällainen oli heidän lohdutuksensa, että Curry pelasi vain 25 minuuttia ja Andrew Bogut vain 15.

Mutta Cavaliersin tosi kipu tuli rikokseen. James päättyi ensimmäisellä neljänneksellä turnauksessa ja lähti ulos pelistä 19 pistettä seitsemällä 17: llä ammuntapelissä. Hänen ensimmäinen peli-kori pelattiin vasta kahden minuutin kuluttua toiselle neljännekselle. Tiiminä Cavs ampui pelistä vain 35,4% ja kolmiosaisen riviin karkea 22,7%. Ensimmäisen neljänneksen Bogutin neljä lohkoa sijoittivat Warrior-puolustuskannan sävyn varhain kilpailussa.Cavaliers kuitenkin luopui kaksinumeroisista liikevaihdoista, jotka paransivat 17 ottelua pelistä 1, vaikka heidän 18 lahjoituksensa sai 21 Golden Stateilta.

“Puolustus oli avain kaikelle tänä iltana. Rikkomme ei ollut kovin hyvä. Meillä oli paljon huolimattomia liikevaihtoja, mutta meillä oli hyvä venytys siellä, jossa muutimme joitain pysähtymisiä tuloksiin “, sanoi Warriors-valmentaja Steve Kerr.

“Uskon, että Steph ja Klay ottivat molemmat kolmiakin tuona aikana. Sitten tietenkään emme sulkenut puolta hyvin. Luulen, että menimme 15 viimeisen kahdeksan viimeisen kahden minuutin aikana. Mutta toisen vuosineljänneksen venytys oli tärkeä, kuten kolmas neljännesvuosi, kun Steph nousi neljänneksi.Mutta kaikki oli puolustuksestani tänä iltana, ja olin tyytyväinen siihen, mutta meidän on parannettava hyökkäävästi, kun menemme Clevelandiin varmasti. “

Vaikka James kamppaili, Cleveland oli johtava ensimmäisen vuosineljänneksen loppu, 21-19. Tämä ohut etu haihtui aikaisin toisessa. Kolme minuuttia neljännekseen, Warriors nousi 29-28: n ansiosta Harrison Barnes dunk ja ei koskaan katsonut taaksepäin. Rakkauden vahinko, joka kärsi toisella rebound -yrityksellä, on sijoittanut hänet NBA: n aivotärähdysprotokollaan.

Kun lääketieteellinen henkilökunta osallistui häneen, Oracle Arena-yleisö hiljensi ensimmäistä kertaa ja viimeisen kerran pelin aikana, kun hän taputti tapansa, kun Rakkaus käveli penkillä omalla voimallaan.Hän palasi kilpailijaan, mutta näkyi huimaa huimausta loppuajastaan ​​kentällä, hikoilemassa hieman kiinni kulmassa kulkevasta kulmasta ja epäröimällä ampumallaan. Vaikka Rakkaus ei todellakaan ole pelannut parhaan koripallon sarjassa tähän mennessä, Cleveland tunsi poissaolonsa, ryöstivät heidät hyökkäävästä aseesta yönä, jolloin mikään ei mennyt tiensä. Love and Jefferson , Green jatkoi loukkaavaa räjähdystään ja lisäsi 10 pistettä ratkaisevassa neljänneksessä. Klay Thompsonin kolmipisteinen peli lisäsi johtoa 20: lle ja peli, joka silti vastusti mahdollisuutta, tuli virallisesti oikea reitti. Penkit tyhjennettiin ja fanit ajoivat parkkipaikalle.Monet näistä fanit lähtivät hylkäämään, “See you the next year”, luottaen siihen, että tämä olisi Golden Staten viimeinen peli Oraclessa ennen kuin Larry O’Brien -palkinto nosti toisen vuoden peräkkäin.

Sarja siirtyy nyt Clevelandille ja kysymys on kysyttävä: mitä tämä Cavalier-tiimi tekee voittaa pelin? Ei ole olemassa selviä muutoksia tehdä, ja heillä ei ehkä ole Rakkautta Game 3: ssä, jos testit vahvistavat, että hän kärsi aivotärähdyksistä.

Lisää pallon liikkumista ja vähemmän eristyspalloa voisi auttaa heitä pisteet enemmän, mutta heillä on toistaiseksi osoittautunut hyvin vähän kykyä pysähtyä. Heidän puolustuksensa kamppailee edelleen, etenkin JR Smith. Jokaisen jääneen tehtävän tai epäonnistuneen pyörimisen jälkeen Smith hakkaisi harteillensa turhautuneesti.Erityisen rankkasta oli pelata kolmasosassa, jossa Smith siirtyi tuplaamaan Klay Thompsonia ja Leandro Barbosa mukavasti kyytiin. Kaikki Smith voisi tehdä, oli pyöräyttää ympäriinsä kuin ikään kuin hän olisi pudonnut avaimet.

Se oli mikrokosmos sarjasta, jonka Cleveland Cavaliers näyttävät kadottaneen.

Rate this post