Expekt

Irlantilainen yhtiö Expekt on geymblingovuyu koko rakenne, se koostuu pokeria, kasinot, arpajaiset, bingo, mutta prioriteetti yhtiö vedonlyöntitoimintaa.

Expekt on johtava Irlannin vedonvälittäjä ja miehittää johtava asema kaikkien kuningaskunnan yrityksiin. Se on ollut olemassa vuodesta 1988, ja se työllistää yli 200 pistettä vedonlyönti Irlannissa ja yli sata Britanniassa. Yhtiön toimintaa harjoittaa Irlannin lisenssin. Suosio toimisto- ja sanoa tietoja rahankierron – vasta viime vuonna määrä vedot Expekt oli 2,75 miljardia euroa.

Verkkosivusto vedonvälittäjä Expekt uskovat Käytännöllinen, silmää miellyttäviä. Voimme kuitenkin sanoa, että venäjänkieliset pelaajat käyttöpaikkaa voi aiheuttaa paljon vaivaa. Ensinnäkin siksi, että sivusto on käännetty vain 2 kielellä – Englanti ja Espanja. Kuitenkin johtuen siitä, että sivuston ulkoasu on hyvin ajateltu – väri ja isommilla kirjaimilla esiin kaikki tärkeät elementit, soitin jopa minimaalinen tuntemus Englanti kieli selviää kuinka työskennellä sivustoon. Toiseksi – linjassa eivät meille tuttuja desimaalin ja murto kertoimet, mutta voit tottua sitä jonkin aikaa.

Expekt Bonus 30 € uusille pelaajille

Linjat ovat paljon liikuntaa – yli 40 luokkaan. Sen lisäksi meidän tavallista jalkapallo, tennis, jääkiekko ja monet muut, erityistä huomiota kiinnitetään englantilainen harrastus – hevonen ja koira radalla. Heille jopa tarjosi yhtä edullisia ehtoja kuin hyvitystä, jos hevonen ei pystynyt päästä maaliin. Hyväksymme myös vetoja suuria kulttuurisia ja poliittisia tapahtumia.

Määrä edusti liigojen ja mestaruuksia Expekt uskovat käytännössä mahdollista. On jopa vetoja tapahtuma, joka alkaa muutaman kuukauden.

Pelit maalaus on myös melko korkea – se ei ole suurin mahdollinen, mutta voi sisältää enintään 50 ylimääräisiä vedonlyönti vaihtoehtoja.

Tärkein ominaisuus ja haitta tekijöitä Expekt on niiden murto-muodossa, epätavallista ei-brittiläisen pelaajia. Kuitenkin sopimus ei ole niin vaikea niitä. Esimerkiksi tennistä voitaisiin esillä kertoimet 2/5 ja 2/1 – voittaa ensimmäisen ja toisen pelaajia, vastaavasti. Osuus on suhde nettotulos määrää hinnat. Joten, jos laitamme 100 tavanomainen yksikköä ensimmäinen pelaaja, saat 100, 2/5 = 40 tulosyksiköissä, mikä on enemmän kuin meidän tavallista suhde 1.4. Toisessa tapauksessa samanlaisella laskelma saamme voittoa 200 tavanomaisia ​​yksiköitä tai tekijä 3.0

Koska murto-muodossa, Expekt tekijät eivät ole aina kovin tarkka – voi olla vinossa linja mihin suuntaan tahansa. Tästä syystä, muutos kertoimien linjassa tapahtuu melko harvoin – koska melko suuri askel fraktioita. Kuitenkin suuruus kerroin on hyvällä tasolla, ja keskimäärin 6,3% – maksimaalista suorituskykyä, kuten aina, on jalkapallo ja tennis – noin 8%, ja pienin tyypillinen Britannian ja Yhdysvaltain urheilu – noin 4%.

Rahoitus ja maksu

Avata tili Expekt uskovat voi olla punnissa, Yhdysvaltain dollaria tai euroa. Minimitalletus sekä noston määrästä on 10 $. Mukavin tapa siirtää voidaan todeta siirto / pankkikortit Visa, Moneybookers elektroninen siirtojärjestelmä, tilisiirrot. Komissio ei ole ladattu, paitsi jos kyseessä on irtisanoutumisesta pankki – tässä tapauksessa pankki voi maksaa palkkion.

tekninen tuki

Ota yhteyttä tech-tuki voi olla joko sähköpostitse tai puhelimitse. Puhelut Irlannissa ja Isossa-Britanniassa ovat ilmaisia, ilmaiseksi muihin maihin.

Rate this post