Dylan Hartley ja Englanti ampuivat tekemään historiaa Australiaa vastaan

Lyhyt Jonesista, joka suostui olemaan kuvattuna Suncorp-stadionilla, joka oli pukeutunut Douglas Jardine -hahmoon ja puristi lämpimän IPA-pintaa, hän ei voinut tehdä paljon muuta myymään kiinnitystä. Bodyline-viittaukset ovat olleet säälimättömiä, mielen pelit hänen vanhan perämiehensä Michael Cheikan kanssa jatkuvana taustana. Aikooko se todella olla 1932-33 uudelleen, kun Billy Vunipola ja Maro Itoje ottavat sen vuorotellen pelaamaan Harold Larwoodia? Jos Englanti voittaa sarjan, kahdeksan kuukauden kuluttua siitä, kun Cheika-joukko on poistanut oman maailmancupinsa, he voivat varmasti sanoa, että he ovat tulleet nykypäivän tuhasta. Eddie Jones: Englannin asenne muuttuu hitaasti ja tämä on lakmus Test Lue lisää

Todellisuudessa kukaan ei tiedä mitä odottaa.107 vuoden kuluttua Englannista ensimmäistä kertaa Test rugby vastaan ​​Australiaa he eivät ole koskaan tähän mennessä kiistäneet kolmen testi-sarjan. Kuuden kansa-voittajan voittajat ovat Englannissa nousseet ylöspäin Jonesin alla, mutta voittaminen eteläisellä pallonpuoliskolla on erilainen ehdotus. Englanti on voittanut vain yhden testin Australiassa, koska Captain Cook pudotti ensimmäisen ankkurin ensin.

Kuinka arvokas sitten kuuntelemaan Englannin kapteeni Dylan Hartley seuraamaan joukkueensa siirtoa Gold Coast asti Queenslandin aurinkoinen valtion pääkaupunki. Northampton-huopari ei käsittele suuria ennusteita, mutta hän lupaa Wallabiesille harvinainen röyhtäily. “Uskomme voivamme voittaa täällä”, hän sanoi yksinkertaisesti. “Odotamme voittavan lauantai-iltana. Ei ole mitään järkeä nousta koneeseen, jos et.Vuosina menneistä näistä on voinut olla merkkejä vuoden lopulla, mutta olemme tuoneet parhaan joukkuemme ja olemme nälkäisiä voittaaksemme. En halua enää katsoa taaksepäin. Haluamme odottaa, haluamme parantaa, haluamme voittaa lisää pelejä ja haluamme kiivetä maailman rankingissa. “Jones, tietysti, ei olisi muuta keinoa. Perinteisesti Englannissa ja Australiassa on ollut erilaisia ​​filosofioita pelin pelaamisesta, mutta ei enää. Vaikka englantilaiset testit, jotka haluavat pelata suoraan rugbya, eivät ole mitään uutta, tapaa, jolla he hyökkäävät. Aivan kuten Japani järkyttää Etelä-Afrikkaa tarkkuus ja tempo lähestymistapaansa, niin Englanti yrittävät tehdä samoin.Puhtauslauseke on nyt “käyttökelpoinen pallo” sen sijaan, että se joutuisi epätyydyttävään asetettuun kappaleeseen asetettuun kappaleeseen. “Tarkastelin viimeistä kertaa, kun pelasimme Walesia ja me voisimme voittaa kaiken irti, mutta se oli kauheaa”, Hartley painotti. “Haluamme palloa, jossa voimme laittaa No8 pois ilman flankeria, joka ratkaisee hänet tai 9 päälle. Se on käyttökelpoinen pallo. Etsimme aina myönteistä lopputulosta, ei pile-up. Haluamme vain paremman. ”

On todennäköisempää, että Englanti todella on parempaa puolta ensi kaudella ja ehkä entistäkin suurempaa vuotta myöhemmin. Heidän asemansa hallitsevina Grand Slam -mestareina tekevät muutamia alas, mutta heidän ikäprofiilinsa on erinomainen, ja he ovat koonneet seitsemän pelin voittoputken, kun kohtalokas 33-13 World Cup -alustamo menetti Wallabiesille.Niiden pakkaus on entistä selvempää ja 21-vuotiaan Saracen Maro Itojen muodossa heillä on pelin seuraava potentiaalinen globaali supertähti.

Kun maailman johtava rikkoontuneiden asiantuntija David Pocock julistaa itseään erityisen vaikuttunut Itoje – “Hän on melko jännittävä” – ja Vunipola – “Hän on joku, jonka täytyy lopettaa” – se tuntuu varmasti kuin kilpailukykyinen sarja. Wallabyn avustava valmentaja, Nathan Gray, oli aiemmin Jonesin pelaaja ja tietää tarkasti, mitä on tulossa: “Ei ole epäilystäkään, että he tulevat ulos ampumaan.Heillä on erittäin ylpeä historia, hyvä yhdistelmä vanhoja ja uusia kavereita, ja he tulevat etsimään lausuntoa heidän tapaansa. ”

Neljä uutta kappaletta heidän ottelupäivänään joukkue ja ei koe-operaatiota MM-finaalista lähtien, Australia ovat myös erittäin tietoisia siitä, että he voisivat olla heikoimmassa asemassa ensimmäisellä kierroksella. Bernard Foleyn muisto, joka nauttii uransa parhaasta ottelusta Twickenhamissa, pysyy tuoreena, mutta Kurtley Beale, Adam Ashley-Cooper, Drew Mitchell, Kane Douglas, Matt Toomua ja Joe Tomane ovat joko nyt loukkaantuneet tai pelaavat offshore-alueella. Se pyytää paljon korkeimman koskaan Wallabyin debutantin, Rory Arnoldin – “Kolmikerroksisen Rory” – saadakseen paremman George Kruis ja Itoje, vaikka lahjakas Samu Kerevi voisi helposti olla räikeä uhka.Yhdessä lapsuuden ystävänsä kanssa, Tevita Kuridranin – pari käytti seurakuntaa yhdessä Brisbanessa – Wallabyn keskukset laskevat asteikot yhdistettynä 208 kg: n kanssa, kun yhä kuoleva Israel Folau istuu takanaan takaa.

Tarjoa tuo paljon nopeaa puhdasta palloa ja Englannia pian vaikeuksissa, kuten tapahtui Twickenhamissa.Pocock, Michael Hooper ja Scott Fardy etsivät kollektiivisesti tappaakseen heidät myös erittelyssä; ruosteessa tai ei, tämä Wallaby-puolue vaistomaisesti tietää, missä suurin osa peleistä on voitettu ja kadonnut. “Molemmat joukkueet keskittyvät hajoamiseen, mutta olemme melko varmoja, että voimme käsitellä sitä”, murskasi Pocockin enemmän kuin vähän pahasti.

Jos ei ole varhaista puhkeaa kovaa-to- näet, että olet tiukka lävitse, se on myös yllätys, kun Wallabies on kunnia kokeilla englantilaista kurinalaisuutta. Jonesin flipsidissä Jones on antanut vierailijoille oman itselleen nonsense-pelikirjan. “Viestejä siitä, kuinka hän haluaa joukkueen pelaamista, ei ole pelikelvottomia”, kertoo Hartley. “Se on minun ja vanhempien toimijoiden suuntaamaan.Hän on hyvin selkeä siinä, mitä hän haluaa. “Koiran koko merkitsee myös hieman vähemmän Jonesia kuin sen päivittäinen halu purra postimies. “Eddie on helppo pelata, jos sinulla on oikea ajattelutapa”, Gray muistelee hymyillen. “Jos et ole, tulet huomaamaan.”

Voiko Englanti tehdä historiaa? Ei ole mitään syytä miksi ei, varsinkin jos he saavat otteen asetetuista paloista ja Owen Farrellin tavoite-potkiminen herättää tietyn eläkkeelle jääneen Englanti No10: n. Suncorpin kapea voitto saattaisi jopa synnyttää Tasmanin aaltoilua tai häiritä Aussien yleisöä. Jones on käyttänyt sanaa “litmus”, mutta odottaa myös klassista eukalyptuskokea. Australiasta v. Englanti, Brisbane, la 11.6., Klo 20 AEST, 11.00 BST

Rate this post