Anglia Jonny Bairstow kiváló a denevérrel, de nem a kesztyűvel

Az 1990-ben meghalt Les Ames háromszor jelenik meg, Alec Stewart kétszer, és most, miután 167-re véget nem érkeztünk, Jonny Bairstow harmadik megjelenését teszi. A Yorkshire üzembentartó magabiztos társaságban találja magát, amint a lista tetején Stewartnal találkozik. Az Úrban 1997-ben az Aucklandben nem tudta felülmúlni a Stewart 173-at Új-Zéland ellen, bár talán megtehette volna, ha kicsit ambiciózusabbá vált egy inning vége felé, amely valahogy lelassult az idő múlásával. Geoff Boycott azt mondta neki, hogy készpénzbe kezdjen a játék Unibet kezdete előtt, és Bairstow kellően köteles volt.

A háborúk között Kent Ames mindössze három 47 tesztben tartotta; Stewart és Bairstow szerepe nem mindig olyan egyértelmű volt.Stewart és Bairstow Ames-szel ellentétben tesztpályákként kezdődtek, és később a kesztyűket adták.

Ez a Bairstow 27. tesztje; ő tartotta a wicket 10-ben. Stewart megjelent egy rekord 133 tesztben, 82-ször tartva a wicketot. Jonny Bairstow: “A csapások erősebbé tették minket. Különleges család vagyunk “Olvass tovább

Stewart pénteken nagylelkű hangulatban Unibet kereste. Nem gondolt volna arra, hogy a listán szereplő első helyzete elmaradt, és amikor Bairstow 28-ban dobta Dimuth Karunaratne-t, egy olyan fogás, amely egy ellenőrizhetetlen szemmel abszolút lelke volt, szimpatikus volt. – Ez az Úr – mondta Stewart. “A labda meredek és ingadozik itt, miután átment a denevéren.Meg kell kapnod a fejed a labda mögött, és elkaphatod későn – mint egy ütő, aki későn játszik egy lendítős játékostól. “Talán nem volt ilyen egyszerű fogás, de mihelyt az őrzői szövetség tagjai mindig is tagjai.

Stewart elmagyarázta, hogy a 14 éves nemzetközi krikettmérnökök – 1989 októbere és 1993 szeptembere közötti – helyzete eltér a Bairstow-tól. “Ha pusztán az én választásom Unibet volna, szerettem volna megnyitni a csapást a pályafutásom során, és nem tartottam a wickettet” – mondta. “Azt hiszem, az egyik erősségünket gyengítette, amikor le kellett állítanom a rendet -, hogy erősítsük az egyik gyengeségünket.” Stewart a legerősebb volt az új golyó ellen, és elmagyarázta, hogyan fizikailag lehetetlen megnyitni a csapást, és tartósan megtartani a wickettet.De az ő korában hiányzott az összes ember, és Stewartnak végre meg kellett szereznie a rendes fogvatartót. “Ne értsek bajba”, mondta Stewart. “Nagyon élveztem a vezetést, különösen akkor, amikor tudtam, hogy ez lesz a szerepem.” Emlékeztetett arra, hogy először azt mondták neki, hogy ő a Unibet fogadási bónuszok az interneten kapitány a sorozat kezdetén 1996 és 1997 telén volt, amikor Angliában Zimbabwé és Új-Zéland ment.

Ezt megelőzően sürgősségi intézkedést tartott annak érdekében, hogy egyensúlyba hozza az olyan oldalt, amely rendszerint mögött állt. Csak akkor tudta finomítani a vezetői készségeket, ami segített a hosszú élettartam biztosításában.De ő szívesebben kezdte a rúgásait egy kemény labdával szemben, és ez volt az, amikor ő volt a legbefolyásosabb, mint egy batsman.England Jonny Bairstow úgy döntött, hogy továbbra is szerepet játszik a Test wicketkeeper-ben Bővebben

Más a Bairstow, belefáradt, hogy elmondja nekünk, hogy aktívan szeretné megtartani az átjárót Angliában. Mindig a No5 köré küzdött, és a Yorkshire-ben maradt a játékok nagy többségében, mivel első osztályú debütált 2009-ben. Ő maga számára – ellentétben a Stewart-nal a tetején – nincs összeférhetetlenség. Valójában, ha két szerepe lehet Unibet hasznos kezességet nyújtani. A Bairstow átlag 62-et a denevérrel, amikor a Test tücsökben tartja a 28-at, mint egy speciális batsman.Részben ez azért van így, mert éppen egy krikettmérnök érett, de a teljes körű státusz több szabadságot biztosít a gyűrődésnél.

Jelenleg Bairstow a pisztollyal csak szakemberként játszható be. megnyugtató helyzetét. Azonban tartósan megtartja a kesztyűt, amire vágyik, nem engedheti meg, hogy sok más “üldöző” – bocsánatot kérve Stewarttól és a szakszervezetektől -, hogy végül a fűre menjen.

Rate this post